040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage Automatisering
Ett lager i perfekt samspel

Automatisering

Med ett samspelt lager kommer framgången automatiskt.

I en digitaliserad värld där tempot blir allt högre och där varurörelsen förändras i allt högre grad, är ett samstämmigt koreograferat lager nyckeln till framgång. För det är först när alla områden arbetar i harmoni och flyter på smidigt, som du kan reagera flexibelt och effektivt på alla utmaningar i din verksamhet. Som din automatiseringspartner fixar vi en individuell lösning för dig och ger dig, som huvudentreprenör, stöd i alla led, från planering samt service och support, till ett lagersystem som levererar perfekt prestanda såväl idag som i framtiden.

Content STC2B1A

Fokus på de nya stjärnorna i lagret.

Jungheinrich STC 2B1A – världens mest effektiva staplingskran i sin klass.

Den första staplingskranen för smådelslagring som utvecklades av Jungheinrich garanterar med”Best in class”-prestandavärden, intelligent energihushållning och de minsta köravstånden i sin klass maximal effektivitet i ditt automatiska smådelslager.

LÄS MER

Content Automation Trenner

Allt som behövs för en perfekt koreagraferad automatiseringslösning.

Content Automatisering (4)

Flexibilitet är grundentill ett hållbart utförande.

Denna idé gäller dansare i en aspirerande ensemble på samma sätt som enskilda komponenter i en kraftfull och framtidssäker automatiseringslösning. För att flexibelt och effektiv kunna följa med i varje tempo- och rytmväxling måste båda ha maximal rörlighet. Därför sammanställer vi manuella, halvautomatiska och helautomatiska komponenter som passar dina individuella behov så perfekt att de kan svara på alla utmaningar i varuflödet, såväl säsongstoppar, fluktuationer i efterfrågan som framtida tillväxt. Vi designar ditt system ända från början för att det ska vara utbyggbart och anpassningsbart, så att du alltid kan vara flexibel, använda resurser effektivt och dra nytta av en varaktig produktivitet.

Content Automatisering (1)

Ett absolut förtroende för partnernär avgörande.

En danspartner måste du kunna lita på till 100 %. Detsamma gäller för din automationspartner, så att du ska kunna vara säker på att du och dina investeringar är i goda händer. Oss kan du lita på både som partner och som huvudentreprenör ända från starten. Eftersom vi inte bara stöder dig med vår decennielånga erfarenhet av intralogistik, utan också erbjuder dig konsult- och tillverkarkompetens från en och samma leverantör. Med rätt produktensemble arrangerar vi ett individuellt koreograferat system som innehåller alla processteg och gränssnitt från varuingång till varuutgång. Från projektets början har du en personlig kontaktperson som samordnar alla berörda affärsområden och ser till att alla steg i processen löper effektivt och implementeras perfekt. Med färdiga lösningar och teknisk expertis ger vi dig konstruktiv och transparent hjälp i varje steg av ditt automationsprojekt; från varuflödesanalys till service. Med ett sammansvetsat kundtjänstnätverk som är unikt inom branschen och vår kunniga service och support är vi alltid i närheten och finns snabbt till hands när du behöver oss.

3 steg till en skräddarsydd automatiseringslösning.

Läs mer

Content Automatisering (2)

Under erfaren regileder automatiseringen till framgång.

Inom professionell dans, precis som i lagret, är det viktigt att prestandan hålls på en konsekvent hög nivå eller till och med förbättras där det är möjligt. För att säkerställa att ditt individuellt koreograferade automatiseringssystem fortsätta att fungera perfekt kombinerar vi tekniska färdigheter med ekonomisk lönsamhet redan i planeringsstadiet. Som en erfaren koreograf inom automationsområdet gör vi de teoretiska och faktiska värdena transparenta, upptäcker potentiella förbättringsområden och sammanställer alla ekonomiska, rumsliga samt andra förutsättningar för att skapa den perfekta lösningen för dig. Vi har redan hjälpt ett stort antal kunder i alla typer av branscher runt om i världen att införa den harmoniserade automatiseringslösningen som de behövde. Därigenom kunde vi också hjälpa dem att uppnå varaktiga effektivitetsförbättringar och ytterligare öka sin konkurrensfördel.

Content Automatisering (3)

Framgång genom avancerad teknik.

Precis som ett dansensemble, måste ett avancerat lagersystem alltid vara öppet för nya utvecklingsmöjligheter. Eftersom publikens önskemål ändras lika snabbt som dina kunders och konsumenternas krav. Vi satsar stort på forskning och utveckling så att också du ska kunna fira en framgångsrik premiär tack vare en flexibel och avancerad automationslösning. Vi utökar ständigt vår portfölj för att lägga till kraftfulla och sammankopplade lösningar till ditt lager med både ny och förbättrad teknik. Det gäller såväl nya anläggningar som modernisering eller utbyggnad av befintliga anläggningar.
Vår nuvarande automationsensemble sträcker sig från förarlösa transportsystem och transportteknik till automatiska smådelslager och pallager till ensemblens stjärna, vårt framåtkompatibla lagerhanteringssystem, Jungheinrich WMS. Som huvudentreprenör kan vi leverera och integrera allt du behöver för en perfekt koreograferad automatiseringslösning från en och samma leverantör.
 

Content Automation Trenner1

Mer information om automatisering.

Upptäck vårt omfattande erbjudande nu.

Jungheinrich som systemleverantör
Planering, implementering, service och support
Automatiseringskomponenter
Automatiska lagersystem
Automatiserad orderplockning & palletering

Framgångsrika automatiseringsprojekt.

Referenser: Automatiska lagersystem

Referenser: Automatiska truckar

Content Automatiseringsprocess (2)

Samstämmigt koreagraferat, perfekt arrangerat.

Digitalisering och uppkoppling med Jungheinrich.

Som ledande systemleverantör av intelligenta intralogistiklösningar erbjuder vi inte bara en samstämmig koreograferad automatisering från en och samma leverantör utan också allt du behöver för digitalisering och uppkoppling av ditt lager. Med digitala lösningar garanterar vi en inkomstbringande uppkoppling av dina processer och säkerställer därigenom lönsamheten och långsiktigheten.

Läs mer nu

Intresserad av ett sammanhängande koreograferatlager?

Boka ett möte nu.

Kontakta oss

Kontakta oss

Logistiksystem

Kontakta oss

Har du några frågor?