040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage Systemleverantör
Intelligent intralogistik för ditt lager

Systemleverantör med erfarenhet

Baserat på ett omfattande processkunnande utvecklar vi ett logistiksystem som är skräddarsytt för dig, oberoende av automatiseringsnivå. Tillsammans tar vi lagersystemets effektivitet och produktivitet till en helt ny nivå.

Öka systematiskt effektiviteten och produktiviteten

Intelligent intralogistik är det bästa möjliga samspelet mellan människa, maskin, programvara och det individuella lagret. Det lilla eller medelstora företaget kommer att dra nytta av detta på samma sätt som globala företag med komplexa lagermiljöer och en hög automatiseringsgrad.

Helt nya möjligheter uppstår när effektivitet och produktivitet behandlas systematiskt mot bakgrund av det övergripande systemet. Det betyder inte alltid att den bästa lösningen ligger i automatiseringen. Vi skräddarsyr flödet av varor och material i ditt lager, över manuella, halvautomatiserade eller helautomatiserade processer - precis som du vill ha det.

Content Systemleverantör av bästa logistikvarumärke

Bästa logistikvarumärke

Jungheinrich har vunnit ”Bästa logistikvarumärke”

"Det handlar inte bara om effektivitet utan också om hållbarhet."

Partnerskap ger intelligenta lagerlösningar 

När det gäller ditt projekt kan du lita på oss som en kompetent partner samt systemleverantör som kommer att leverera branschledande service, support och hållbara koncept för smart lagerhantering. Vi stöder dig på vägen, från det första mötet om materialflödet och den nya logistik- och projektplaneringen fram till implementeringen av ditt nya logistiksystem. Som huvudentreprenör kommer vi att förse dig med din egen personliga kontaktperson, som samordnar alla aspekter av ditt projekt och upprätthåller tydlig kommunikation hela tiden. Efter ett framgångsrikt genomförande av ditt projekt tar vårt omfattande eftermarknadsprogram vid. Med ett omfattande internationellt nätverk av egna servicetekniker kommer vi att stötta dig, så att ditt system fortsätter att löpa framgångsrikt även på lång sikt.

Kvalitet och tillförlitlighet överallt

Vi har unik erfarenhet av logistiksystem över hela världen och erbjuder ett omfattande utbud av produkter. Från låglyftande ledtruckar till avancerade smalgångstruckar, staplingskranar och automatiserade transportsystem. För att säkerställa kvaliteten och tillförlitligheten hos våra lösningar ser vi till att inte lägga produktionen av de viktigaste komponenterna och den därtill hörande servicen i främmande händer. Detta gör att vi kan stödja dig tillförlitligt, långsiktigt och kompromisslöst på vägen till dina företagsmål.

"Automation ger effektivitet i rörelse."

Automatiseringslösningar är individuella

I en digitaliserad värld där tempot blir allt högre och där materialflöden förändras i allt högre grad, är ett harmoniserande lager nyckeln till framgång. Tillsammans med dig väljer vi rätt automatiseringsnivå och de optimala automatiseringskomponenterna. Som din automatiseringspartner följer vi dig steg för steg från den första idén via implementeringen till lagerutbyggnad och service.

3 steg till en skräddarsydd automatiseringslösning.

Läs mer

Stage Projekttjänster

Den systematiska vägen till större effektivitet.

Har du några frågor?