040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage Tjänster

Servicetjänster

”Vi fixar det!” är vad vårt företags grundare Dr. Friedrich Jungheinrich brukade säga. Detta har varit vårt företags etos allt sedan dess, särskilt när det gäller service:

Företagets grundare byggde vårt företag på äkta partnerskap och lojalitet. Dessa värden gäller fortfarande idag och har högsta prioritet. Oavsett om du är kund, leverantör eller medarbetare är fokus för oss att skapa långsiktiga, hållbara och lojala relationer. Detta underlättas av ett omfattande utbud av serviceprodukter och lösningar, som du kan handplocka för att tillgodose dina egna individuella krav. 

För närvarande har vi en reservdelstillgänglighet på 98 procent, vilket sätter standarden inom vår bransch. Vårt servicenätverk omfattar över 4 700 kvalificerade servicetekniker, så att vi kan hjälpa dig på plats på kortast möjliga tid.

Förutom truckservice och systemtjänster erbjuder vi support och råd vid analys och optimering av dina logistikbehov (t.ex. materialflöde eller hantering av truckflottan eller lagersystemet). Lika viktigt för oss är dina medarbetares arbetsmiljö och uppgifter. Därför har vi skapat omfattande kurser med hjälp av all vår erfarenhet och kompetens. Dessa täcker allt från utbildning av truckförare och orderplockare till korrekt batterihantering och säkerhetsutbildning.

Oberoende av om du är en liten företagare eller ett storföretag garanterar vi att du får den rätta serviceprodukten som du behöver för att säkerställa kontinuerlig framgång. Dessutom gäller den förstklassiga kvaliteten över hela världen.

Kontakta oss

Kontakta oss direkt

för snabb support

Kontakta oss
Din truck, ditt sätt

Behöver du hyra truck för en kortare period? Eller kanske för ett längre uppdrag? Vill du optimera användningen av din truckflotta? Eller vill du få ett skräddarsytt finansieringsförslag? Oavsett vilket behov du har så har vi lösningen. 

Enkelt med våra reservdelar.

Stillestånd vill ingen ha. Om det sker - är det viktigt att använda våra originaldelar för bästa kvalitet och interaktion mellan truckens alla delar.

Service med mervärde

Driftstopp och stilleståndstider är frustrerande och framför allt dyra. Vårt rikstäckande servicenätverk omfattar alla dina behov och anpassas utifrån dina behov. På så sätt kan du vara säker på att dina truckar fungerar smidigt, säkert och tillförlitligt.

Från laddare till hanteringstips

Full kraft för din lagerlogistik: Vi erbjuder fullservice för dina elektriska truckar. Batteriservice, reservbatterier och service för laddare – detta upprätthåller konstant drift på ditt lager vilket ökar effektivitet och sparar pengar. All information finns här. 

Varsomhelst, närsomhelst – alltid redo

Vi förenar tillverkarkompetens med erfarenheten och expertisen av en totalleverantör. Från projektering och implementering till service och support av våra medarbetare i kundtjänst. Vi fixar det! 

Underhåll eller reparation – meddela via appen

Vid frågor till kundtjänst när som helst under dygnet är det enkelt att använda serviceappen!

För ett säkert, olycksfritt lager

Från förarutbildningar till ”SAFEwalks”: Vi erbjuder en rad olika tjänster för att öka säkerheten i ditt lager. I centrum står förarens hälsa. All information om de olycksförebyggande åtgärderna finns här.

Letar du efter bruksanvisningen till din truck från Jungheinrich? Använd sökfunktionen och hitta manualen snabbt och smidigt med hjälp av modellnumret! Ladda hem pdf:en utan kostnad. 

Stefan Brehm
Stefan Brehm
Vice President After Sales, Jungheinrich Service & Parts AG & Co. KG

"Service är mycket mer än prestanda."

Kontakta oss

Kontakta oss direkt

för snabb support

Kontakta oss

Har du några frågor?