040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage Programutveckling

Om oss

Jungheinrich är en global koncern inom intralogistik med huvudkontor i Hamburg. I mer än 60 år har vi hjälpt kunder till effektivare, säkrare och mer ergonomisk materialhantering.

Den 7 augusti 1953 lade maskiningenjören Dr. Friedrich Jungheinrich grunden för detta, med en liten verkstad och 30 anställda i Hamburg. Idag arbetar har Jungheinrich över 16 000 anställda i 39 länder.

Jungheinrich kan erbjuda företag hela produktportföljen inom intralogistik: från traditionella truckar till helautomatiserade logistiksystem med intelligenta programvarulösningar som kopplar samman truckar, system och processer tillsammans med innovativa och flexibelt kombinerade servicetjänster och finansiella tjänster. För högsta arbetskapacitet och effektivaste materialflödet.

Ett toppmodernt reservdelscenter i Kaltenkirchen, norr om Hamburg, garanterar leverans av reservdelar inom 24 timmar, 365 dagar om året.

Letar du efter en tillförlitlig partner som kan erbjuda dig kreativt, flexibelt och lösningsorienterat stöd för ditt företags material- och varuflöde? En partner som förutom processhantering också kan tillhandahålla optimal lagerteknik och truckar, men också utforma och genomföra enhetliga systemlösningar? Hos oss hittar du allt detta tillförlitligt och kompetent från en och samma leverantör.

Vi har ett visionärt tänkande och hittar tillsammans med dig de optimala lösningarna för ditt företag. Förlita dig på vårt kunnande och vår långa erfarenhet som producerande leverantör av helhetslösningar inom intralogistik. Tillsammans med ditt företag hittar vi lösningarna som leder er framåt.

Kontakt

Vill du köpa, hyra, serva eller finansiera din truck? Är du nyfiken på våra lösningar inom automation eller lagersystem? Här hittar du rätt kontaktväg!

Kontor i Sverige

Vi har försäljning, uthyrning och rådgivningsverksamhet över hela Sverige. Här hittar du information om våra regionala kontor.

Vad våra kunder säger

Som ledande leverantör av intralogistiklösningar erbjuder vi våra kunder skräddarsydda produkter, lösningar och tjänster från en och samma leverantör. Oberoende av bransch och företagets storlek. Inspireras till ännu effektivare lösningar inom ditt företag! 

Våra fokusområden

Områden som effektivitet, litiumjonteknik, säkerhet, digitalisering och automatisering driver världen och påverkar vår bransch. Vi har en klar ståndpunkt kring dessa områden: Endast de som också erbjuder lösningar kan vara med i diskussionen. Ta reda på vår åsikt kring aktuella kompetensområden.

Jungheinrich Svenska AB

Känn tryggheten av att anlita en partner som kan tillgodose alla behov inom intralogistik - från minsta lagerhyllan eller pallyftaren till hela lagerlösningar med fullservice och support. Vi har inte bara truckar! Dessutom sträcker sig vårt servicenätverk över hela Sverige.

vi jobbar för ett hållbart samhälle

Som globalt ledande företag tar vi ansvar för att i alla led arbeta för ett hållbart samhälle och för hållbar produktion.

Aktuella publikationer och evenemang

Här kan du hitta aktuell information om Jungheinrich och ladda ner artiklar och publikationer. Kontaktuppgifter till vårt pressteam finns också här.

Arbeta i en spännande framtidsbransch

Vi är ett av världens mest framgångsrika företag inom intralogistik och erbjuder dig utmärkta karriärmöjligheter inom en rad olika yrkesområden. 

Välj avdelning

Vilken trucklösning behöver du?

Behöver du lyfta, lasta, transportera? Snabbt, högt eller flexibelt? Vi hittar en lösning för dina behov! Kontakta våra engagerade distriktsäljare som hjälper dig hitta rätt truck.

Läs mer
Skräddarsydda Logistiklösningar

Letar du efter en helhetslösning för lagret? Vi erbjuder programvarulösningar, rådgivning och kontroll av din interna logistik och hjälper dig att utnyttja lagrets kapacitet till max. Kontakta våra experter för rådgivning och skräddarsydda lösningar.

Läs mer
Vilken begagnad truck söker du?

Vi har ett stort utbud av begagnade truckar till försäljning som är bland de bästa på marknaden! Alltid med 12 månaders garanti. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt truck för dina behov.

Läs mer
Behöver du hyra truck?

Hyr truck direkt av oss! Vi hjälper dig hitta rätt truck för just dina behov. 

Läs mer
Vill du också ha bästa service?

Vi tillgodoser dina behov av service och underhåll, reservdelar, utbildning och annat du kan behöva för en fungerande intralogistk. Välkommen att kontakta våra eftermarknadsansvariga.

Läs mer
Behöver du en tekniker direkt?

Behöver du en tekniker direkt? 

Läs mer
Behöver du en reservdel?

Med våra orginalreservdelar ser du till att din truck håller länge. Kontakta oss så hjälper vi till. Alltid med snabba leveranser! 

Läs mer
Kontakt | Reklamation

Här kan du kontakta oss för eventuella reklamationsärenden och övriga frågor. Nöjda kunder är mycket viktigt för oss och ditt ärende hanteras med högsta prioritet hos oss.

Läs mer

Har du några frågor?