040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev

Kontakta oss

Växel: 040- 690 46 00     E-post: klicka här

Välj avdelning

Vilken trucklösning behöver du?

Behöver du lyfta, lasta, transportera? Snabbt, högt eller flexibelt? Vi hittar en lösning för dina behov! Kontakta våra engagerade distriktsäljare som hjälper dig hitta rätt truck.

Läs mer
Skräddarsydda Logistiklösningar

Letar du efter en helhetslösning för lagret? Vi erbjuder programvarulösningar, rådgivning och kontroll av din interna logistik och hjälper dig att utnyttja lagrets kapacitet till max. Kontakta våra experter för rådgivning och skräddarsydda lösningar.

Läs mer
Vilken begagnad truck söker du?

Vi har ett stort utbud av begagnade truckar till försäljning som är bland de bästa på marknaden! Alltid med 12 månaders garanti. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt truck för dina behov.

Läs mer
Behöver du hyra truck?

Hyr truck direkt av oss! Vi hjälper dig hitta rätt truck för just dina behov. 

Läs mer
Vill du också ha bästa service?

Vi tillgodoser dina behov av service och underhåll, reservdelar, utbildning och annat du kan behöva för en fungerande intralogistk. Välkommen att kontakta våra eftermarknadsansvariga.

Läs mer
Behöver du en tekniker direkt?

Behöver du en tekniker direkt? 

Läs mer
Behöver du en reservdel?

Med våra orginalreservdelar ser du till att din truck håller länge. Kontakta oss så hjälper vi till. Alltid med snabba leveranser! 

Läs mer
Kontakt | Reklamation

Här kan du kontakta oss för eventuella reklamationsärenden och övriga frågor. Nöjda kunder är mycket viktigt för oss och ditt ärende hanteras med högsta prioritet hos oss.

Läs mer

Har du några frågor?