Stage Dina lösningar

Våra lösningar för dig

Vi är en världsledande leverantör av lösningar inom alla frågor och områden som berör intralogistik. Med en omfattade portfölj av truckar, logistiksystem och tjänster garanterar vi att alla kunder får en optimal lösning anpassad efter sina uppdrag, oberoende av bransch och storlek på företag.

Vår styrka ligger i att kunna tillgodose kraven på individuella lagermiljöer samt specifika branschkrav. Eftersom rätt lösning alltid är din individuella lösning.

Industriexperter

Oavsett om det handlar om detalj- eller grossisthandel, logistik eller industri – eller fordon, livsmedel och drycker eller läkemedel. Vi har expertisen inom i princip alla branscher – och vi erbjuder rätt lösningar för dig - från en och samma leverantör.

Omfattande portfölj för alla logistikuppgifter

Oavsett om det handlar om snabb lastning och lossning, effektiv transport, säker in- eller utlastning, förflyttning eller snabb och exakt orderplockning erbjuder vi en skräddarsydd lösning för alla dina användningsområden och intralogistiska uppgifter.

Framgångsrik automatisering

Framgångsrik automatisering med den rätta partnern. Som en kompetent partner inom automatisering planerar vi och förverkligar logistiksystemet skräddarsytt efter dina behov, med vilket du automatiskt ökar ditt lagers ekonomiska lönsamhet.

Vad våra kunder säger

Som ledande leverantör av intralogistiklösningar erbjuder vi våra kunder skräddarsydda produkter, lösningar och tjänster från en och samma leverantör. Oberoende av bransch och företagets storlek. Inspireras till ännu effektivare lösningar inom ditt företag! 

Har du några frågor?