040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage RBG Höglager
Hastighet ger maximal produktivitet

Staplingskranar för pallager

Hög hastighet och precision vid in- och utlastning är A och O för automatiska pallager. Endast med truckar som är optimalt anpassade till ditt lager uppnås maximal produktivitet vid maximalt utnyttjande av utrymmet.

Öka kapaciteten på automatiska pallager

Hastighet och effektivitet är avgörande om du vill ha en snabb godshantering. Automatiska pallager visar sig alltid från sin bästa sida när lagring och hantering av ett stort antal artiklar ska ske i flerskiftsdrift (24 timmar om dygnet) och/eller på ett begränsat utrymme. Samspelet mellan pallsystem, program och truckar måste fungera perfekt. Projektering och utformning av ditt automatiska pallager bör därför alltid sker av en erfaren expert som Jungheinrich.

Utnyttja lagret på hög nivå

Automatiska pallager finns som inbyggnadslager eller fristående silolager med en höjd på upp till 45 m. Utnyttjandegraden av utrymmet blir därigenom extremt hög. Platserna för pallar, gallerlådor och individuella bärarsystem kan ta upp till 7,5 ton last. I utförande med enkelt, dubbelt eller flerfaldigt djup är de här lagren lämpliga för i princip alla typer av varor. Som normaltempererat lager, som kyl- eller fryslager ner till -35 °C.

Sätt fart på din godshantering 

Speciella höghastighetsstaplingskranar sätter tempot i automatiska pallager vid in- och utlastning av dina varor. Med en lyftkapacitet på upp till 7,5 ton flyttas de både snabbt och exakt – utan att kompromissa med energisnålheten. På så sätt hjälper dig staplingskranarna att få ut det optimala ur ditt automatiska pallager.

Inklusive skalbarhet: kurvgående staplingskranar

Medan gångbundna staplingskranar endast kan röra sig i en pallställgång, kan kurvgående staplingskranar användas i flera gångar: Hela lagerkapaciteten används. För en högre produktivitet kan flera maskiner integreras i lagersystemet. Gångväxelsystemet garanterar här en snabb och säker förflyttning av staplingskranen. Kostnader för övervakningselement, ställverk, säkerhetsanordningar eller hjälpmedel för skenbyte bortfaller.

Projektering och utformning av ditt automatiska pallager - från en och samma leverantör

Oavsett om det handlar om varuingång, varuutgång, pallsystem, olika stationer eller transportörlager: Vi hjälper dig gärna att på förhand analysera dina individuella transportstrukturer, hitta passande lösningar för optimering av processförlopp och planera för en optimal användning av ditt automatiska pallager gemensamt med dig. 


Har du några frågor?