040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage Safety
360-graders skydd för ditt lager

Säkerhetslösningar

Ett lager är ingen lekplats. Men det ska vara precis lika säkert.


I takt med att ditt lager blir mer och mer dynamiskt och komplext ökar även riskerna. Därför är det inte längre tillräckligt att skydda enskilda riskområden - överblicken över hela lagret är avgörande.
Som ett familjeägt företag och som ledande leverantör av intralogistik har vi koll på allt. Våra många säkerhets- och assistanssystem erbjuder dig ett 360-graders skydd för alla lagerområden. Därigenom säkerställer vi lagersäkerheten nu och i framtiden.


Content Safety


 

Content Säkerhet 2a Full koll på säkerheten.

Komplett säkerhet för alla lagerområden.
Vårt 360-graders skydd täcker lagrets fem riskområden. Med säkerhetslösningarna från oss skyddar du människor, varor, lagringsutrymmen samt maskiner och data. Med vår över 60-åriga expertis hjälper dig vi dig att identifiera kritiska situationer innan de uppstår, minska olycksfallsrisken och höja lagersäkerheten i alla avdelningar. Vårt fokus ligger alltid på att hjälpa dig att upprätthålla produktiviteten. Eftersom en större säkerhet samtidigt betyder ökade kostnadskontroll och investeringsskydd för dig.


Kontakta oss nu!


Content Säkerhet 3

1. Skydd av människor.

Eftersom människan är det viktigaste.
Du kan lita fullt ut på vårt enhetliga säkerhetskoncept. Vi erbjuder ett antal olika alternativ för att skydda dina medarbetare mot kollisioner med truckar och andra olyckor i lagret. Eftersom dina medarbetares hälsa är absoluta prioritet för oss, ser vi också till att skapa en ergonomisk arbetsplats.

Content Säkerhet 8a Man kan inte alltid hålla kolla på allt.

Jungheinrichs persondetekteringssystem.
Jungheinrichs backkamera med persondetekteringssystem minskar risken för kollisioner med backande truckar. Om en person befinner sig inom riskområdet skickar systemet ut en visuell och hörbar varning.

Läs mer om skydd av människor


Content Säkerhet 4

2. Skydd av varor.

Tillförlitligt skydd av värdefulla varor.
Dina lagervaror är värdefulla tillgångar. Olika assistanssystem hjälper dig att skydda dem på rätt sätt och samtidigt bespara dig både tid och pengar. Härmed skyddas inte bara dina varor och medarbetare i lagret, utan också produktiviteten och leveranssäkerheten.

Content Säkerhet 9a Väl skyddad i alla kurvor.

Jungheinrich curveCONTROL
Förarassistanssystemet curveCONTROL ökar truckens stabilitet och garanterar samtidigt optimal säkerhet för föraren genom en automatiskt reducerad hastighet i kurvor.

Läs mer om skydd av varor


Content Säkerhet 5

3. Skydd av lager och utrustning.

Förebygger effektivt risker i lagret.
Våra förebyggande tjänster hjälper till att undvika faror orsakade av skadad utrustning. Därigenom förblir dina processer säkra och dina investeringar hålls skyddade.

Content Säkerhet 10a En ordentlig koll lönar sig.

Jungheinrichs ställageinspektion.
Årliga kontroller utförda av våra egna kvalificerade ställageinspektörer garanterar en ökad säkerhet i ditt lager och möjlighet till en bättre utnyttjad besparingspotential. Tack vare vår kompetens kan vi identifiera långsiktiga och grundläggande brister, utvärdera dem och vid behov ersätta skadade hylldelar med originalreservdelar från Jungheinrich.

Läs mer om skydd av lager


Content Säkerhet 6

4. Skydd av maskiner.

Betydande minskning av olyckor.
Med olika funktioner och regelbundet underhåll hjälper vi dig att minimera olyckor orsakade av och med truckar, och säkra tillgängligheten lång tid framöver. Härmed skyddas inte bara dina medarbetare, utan också arbetet med reparationer och underhåll minskar. Det innebär också lägre kostnader.

Content Säkerhet 11a Tillförlitlig reducering av olyckor med truckar.

Jungheinrichs stötsensor.
Jungheinrichs stötsensor skyddar truckar, varor och medarbetare. Den prisvärda sensormodulen kan enkelt monteras i efterhand och rapporterar smällar mot trucken och olyckor, hörbart eller visuellt. De insamlade uppgifterna ger också värdefull information för att effektivt minska skadorna i lagret.

Läs mer om skydd av maskiner


Content Säkerhet 7

5. Skydd av data.

Så att allt stannar där det hör hemma.
I tider av en ökad digitalisering och uppkoppling är lösningar för driftstopp och datasäkerhet en del av varje säkerhetskoncept. Vi lägger stor vikt vid att våra digitala lösningar uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna. För att inga hackare ska komma åt våra program och webbapplikationer låter vi dem certifieras av oberoende experter. Detta skyddar effektivt dina värdefulla företagsdata och din företagsinformation.

Content Säkerhet 12a Ge inte angriparna en chans.

Jungheinrich ISM Online - certifierad datasäkerhet.
Det enhetliga flotthanteringssystemet Jungheinrich ISM Online gör det möjligt att säkert hantera truckflottan oavsett storlek och komplexitet. Vår webbapplikation har nämligen genomgått omfattande tester för att kunna stå emot cyberattacker. Oberoende experter intygar att ISM Online erbjuder en hög säkerhetsnivå.

Läs mer om skydd av dataFör den som tänker på allt,blir säkerhet lekande lätt.


Få en överblick över hur vi kan hjälpa dig att öka säkerheten i ditt lager med vårt helhetsperspektiv.


Läs mer


Content Säkerhet 7b

Har du frågor angåede säkerheten i ditt lager?

Kontakta oss

Kontakta oss

Försäljning

Kontakta oss

Har du några frågor?