040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage Transport

Transportera effektivt och säkert

I samband med Intralogistik 4.0 har kostnad, energieffektivitet och processäkerhet blivit de viktigaste komponenterna när det gäller lagertransporter. Detta förutsätter skräddarsydda lösningar för intelligent kontrollerad, optimal varuförflyttning.

Industri 4.0: Autotransporter

Automatiska och sammankopplade intralogisitklösningar, så som autotruckar (AGV) och intelligent mjukvara. Det spelar en allt större roll idag i samband med "Industri 4.0". Vi är marknadsledande på innovativa intralogistiklösningar och erbjuder nyckelfärdiga system för optimerade interntransporter och interna materialflöden på lagret. AGV-system ger effektiv, tillförlitlig och säker interntransport. 

Ett ytterligare plus: AGV kan även användas i blandad drift tillsammans med manuella truckar och personal – dygnet runt. En lösning som är flexibel, modulärt skalbar och kompatibel med mängder av lagersystem. Automatiseringen av transporterna har en positiv påverkan på din lönsamhet. De sparar tid, energi och kostnader - och gör ditt företag ännu mer konkurrenskraftigt.


Allt utifrån behov

Vi har även ett brett utbud av lösningar för traditionell, manuell transport av gods. Söker du en truck som både har kraftfull prestanda och kan hjälpa dig sänka driftkostnaderna på lagret samt är optimalt anpassad ergonomiskt för dina truckförare?  Då har vi trucken för dig. Vi har: pallyftare, låglyftare/ledtruckar, ledstaplare, åkstaplare, sittstaplare, skjutstativtruckar, plocktruckar, dragtruckar, smalgångstruckar/kombitruckar, eltruckar, dieseltruckar, gasoltruckar,  samt innovativa motviktstruckar med litiumjondrift. 

Har du några frågor?