Stage Jungheinrich WMS

Lagerstyrningssystem

  • Optimera godsflödet och styr lagret enklare och kostnadseffektivare än någonsin tidigare med lagerstyrningssystemet Jungheinrich Warehouse Management System (WMS) – den intelligenta och flexibla mjukvarulösningen för intralogistik.
  • Individuellt WMS med många funktioner
  • Modulär uppbyggnad
  • Framtidssäkrad
  • Innovativa funktioner

Jungheinrich WMS

Jungheinrich WMS – den individuella och omfattande WMS-lösningen.

Jungheinrichs intelligenta, branschoberoende lagerstyrningssystem Jungheinrich Warehouse Management System (WMS) hanterar, styr och optimerar hela lagret, vilket säkerställer effektiva och enkla processer. Vår omfattande WMS-lösning skräddarsys för varje applikation - så att programvaran anpassar sig efter laget och inte tvärtom.Jungheinrich WMS har vidareutvecklats kontinerligt under mer än 20 år av våra programvaru- och logistikexperter, utifrån de senaste intralogistiktrenderna och våra kunders behov. På det viset kan vi säkerställa att lagret kan möta alla intralogistiska krav - även i gramtiden. Med WMSs intelligenta funktioner stödjer vi den kontinuerliga förbättringsprocessen i varje applikation där det används.Pålitligt. Flexibelt. Framtidssäkert.

Enligt aktuella marknadsstudier är det genomsnittliga servicelivet för ett lagerstyrningssystem över 15 år. Då är det bra att veta att med Jungheinrich WMS är laget alltid på den (framtids-)säkra sidan. WMS blir aldrig omodernt, då vi på Jungheinrich erbjuder en branschunik framåtkompatibilitet som säkerställer att varje WMS-lösning alltid är release- och uppdateringsbar, såväl imorgon som om tio år. Genom att uppdatera systemet till den senaste versionen kan lagret dra fördel av morgondagens nyheter redan idag.Dessutom växer lagerstyrningslösningen med lagret. WMS moduluppbyggnad och flerdimensionella konfigurationsmodell gör att det enkelt kan anpassas vid framtida lagerförändringar. Dessutom kan Jungheinrich WMS hantera flera kunder och språk samtidigtt.Enkel anslutning.

Smidig att integrera i redan existerande lagerapplikationer. Jungheinrich WMS säkerställer dataöverföring och kommunikation med alla vanliga värd- och ERP-system via ett standardgränssnitt.Jungheinrich WMS har allt som behövs för en enklare och kostnadseffektivare lagerhantering – och ännu mycket mer än så.

Funktioner

Har du några frågor?