040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage Pallställsystem

Pallsystem

Den bärande kraften i lagret

Ett optimalt planerat pallsystem är stommen i ett lager. Som totalleverantör kan vi alltid hitta den optimala lösningen för dig - från statiska och dynamiska pallsystem till komplexa, automatiserade lagersystem.

Hållbara helhetslösningar för ditt pallsystem

Kompetens i utvecklingen av framtidsskyddade hyllsystem bygger på erfarenhet. Vi har fokuserat på egna innovationer, skräddarsydda kundlösningar och högsta kvalitet i över 60 år. Resultatet är en bred portfölj för lagring av pallar, kartonger, hyllor och långgods. På detta sätt får våra kunder tillgång till allt på samma plats när som helst. Med pallsystem kan vi kraftigt öka din lagringskapacitet. För att uppnå detta satte vi upp höga mål: Som totalleverantör vill vi arbeta tillsammans med dig för att komma fram till den perfekta, optimala lösningen för dig. Dessa kan vara statiska eller dynamiska pallsystem upp till avancerade, komplexa, helautomatiska lagersystem. Exakt vad du och dina kunder.

Effektivt, säkert, skalbart: Lagret som lyfter dig

Ditt lager behöver en solid grund för att kunna växa. Genom att skräddarsy pallsystemet för att passa dina exakta krav, blir hela materialflödet effektivare. Detta inkluderar till exempel en snabbare arbetskapacitet genom samverkan med Jungheinrich WMS (Warehouse Management System).

Våra lösningar bygger på den senaste, avancerade tekniken, vilken visas av det perfekta samspelet i vårt kompaktlagersystem med skyttlar. Det består av kompakta kanallagringssystem och en självgående skyttel, en så kallad Under Pallet Carrier (UPC). Båda komponenterna har valfria säkerhetssystem för att ge bästa möjliga skydd för användare och maskiner. För UPC-systemet gäller detta som ett integrerat personskyddssystem (PPS). Vi tillhandahåller också ett stationärt personskyddssystem direkt på hyllan. Principen är mycket enkel. En ”intelligent” ljusbarriär säkrar delar av hyllan nära marken och säkerställer att kompaktlagersystemet automatiskt stoppas vid fara.

Mobila pallställ är ett annat exempel på optimerad lagringsutrustning. Dessa elektroniskt rörliga pallställ är dubbelt fördelaktiga, eftersom de sparar både tid och utrymme när de integreras i WMS. Anledningen till detta är att endast en gång öppnas i varje sektion, vilket ökar mängden utrymme för pallställ (upp till 90 procent mer utrymme jämfört med traditionella pallställ). Dessutom möjliggör kombinationen av mobila pallställ och skjutstativtruckar en signifikant högre genomströmning. Oavsett vad du väljer är våra pallsystem i kombination med våra truckar perfekt anpassade för att optimera dina lagerprocesser och din arbetskapacitet.

Förbättrad effektivitet med lagerlösningar från en och samma leverantör

Vi kan skräddarsy ditt delvis eller helt automatiserade pallsystem för att passa dina behov och erbjuda en omfattande lösning som innehåller ett passande lagerstyrningssystem – i form av Jungheinrich WMS. Du kommer då att ha den perfekta utrustningen för lagring av pallar, lådor, hyllor, kartonger och långa varor. Dessutom drar du nytta av en komplett systemlösning med enhetlig lagerplanering där pallställ och truckar arbetar ”hand i hand”, som ett perfekt samordnat logistiksystem.

Våra specialister hjälper dig gärna med att identifiera det mest effektiva pallsystemet för dina behov. Vi hänger oss åt dina individuella krav, från den första analysen och optimeringen av ditt befintliga system till skapandet av det perfekta nya systemet och efterföljande implementering och framgångsrik överlämning. När allt kommer omkring är det endast genom att leverera ett logistiksystem som helt överensstämmer med dina affärsprocesser om vi kan hjälpa dig att uppnå en avgörande konkurrensfördel. Som huvudentreprenör och systemleverantör kan vi se till att alla system är väl samordnade och fungerar i perfekt harmoni. Vi gör detta baserat på den omfattande erfarenhet och expertis vi har uppnått genom planering, projektering, hantering och idrifttagande av tusentals lager över hela världen.

Har du några frågor?