040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage Automatiserad smalgångstruck

Automatiserad smalgångstruck

Våra automatiserade smalgångstruckar ger topprestanda i smalgångslager, utöver ställage, logistikprogram och transportband. Med allt fullt integrerat arbetar dessa truckar både mycket effektivt och tillförlitligt.

Automatiserat lager med ny konturkontroll eliminerar behovet av transportbandsteknik.

Jungheinrich skapade ett komplett intralogistikpaket med innovativa lösningar för ESM Ertl Systemlogistik i Minden. Den största fördelen: Den nya konturkontrollen möjliggör manuell palltransport i ett automatiserat lager, helt utan transportbandsteknik. Detta sparar mycket tid, pengar och utrymme.

Content automated high rack stacker 1 Toppresultat för ditt lager - dygnet runt 

När du väljer att använda dig av autotruckar (AGV) i kombination med en automatisk smalgångstruck, kommer ditt lager att kunna nå maximal tillgänglighet, effektivitet och prestanda. Multifrekventa styrleder och transpondrar i golvet säkerställer effektiv orientering i gångarna. För drift dygnet runt är det möjligt att leverera ström till smalgångstrucken med ledskenor placerade i ställaget. 

Content automated high rack stacker 1 (1) Baserade på våra standard-truckmodeller

Våra automatiska smalgångstruckar är baserade på våra serie-truckmodeller. Dessa standardtruckar har genomgått omfattande testning och modellerna är väl beprövade i praktiken. Här kompletterar vi dem med motsvarande automatiska komponenter. Denna nya konfiguration resulterar i särskilt tillförlitliga och effektiva autotruckar (AGV) för dina krävande lageraktiviteter på hög höjd. 

Content automated high rack stacker 3 Stegvis automatisering

Du kan också välja att automatisera befintliga, manuella truckar stegvis och därmed göra ditt smalgångslager redo för framtiden. Halvautomation i kombination med vårt prisbelönta system för lagernavigation, warehouseNAVIGATION kan hjälpa dig att öka kapaciteten med 25 procent. Hjälper till att avlasta dina förare och säkerställer mycket exakt navigering och positionering på lagringsplatserna i ditt ställage.
I helautomatiskt läge rör sig de automatiska smalgångstruckarna runt lagergångarna som helt autonoma AGV:er och utför sina tilldelade transport- och lageruppgifter med största tillförlitlighet.
 


Automatic high-rack stacker: Perfect interaction.

The infographic shows what is important in an automated pallet warehouse so that it delivers peak performance 24/7.

Läs mer här


Framgångsrik automatisering med den rätta partnern.


Content high rack stacker case studys

Kundanpassade lösningar för din bransch.

Vänd dig till oss för rådgivning inom intralogistik och automatisering. Vi kan hjälpa er både om ni ska bygga nya lager eller ny produktionsanläggning, samt om ni ska modernisera eller eller expandera befintliga lagerlokaler: Vi erbjuder helhetslösningar där vi är helhetsleverantör och ni enbart behöver vända er till oss inför, under och efter projektet för kompletta, "nyckelfärdiga" lösningar.

Vill du höja effektiviteten på lagret till en ny nivå?

Kontakta oss

Kontakta oss

Logistiksystem

Kontakta oss

Har du några frågor?