040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage SAFEwalk
Kompetent säkerhetsanvisning

SAFEwalk

Ökad komplexitet och växande dynamik inom lagerprocesser ökar de potentiella riskerna i lagerverksamheten. Med SAFEwalk från Jungheinrich kan du specifikt förbättra säkerheten i ditt lager, vilket minskar kostnaderna och skyddar resurserna i ditt företag.

Kompetent säkerhetsrådgivning

Eftersom det inte räcker med att bara ta hänsyn till enskilda riskområden, tar vi med SAFEwalk i beaktande alla områden, där vi täcker alla relevanta säkerhetsaspekter. Under en rundtur i ditt lager tar specialutbildade Jungheinrich-anställda tillsammans med din säkerhetsansvarige en noggrann titt på följande områden:

  • Truckförarnas kvalifikation och lämplighet.
  • Truckarnas utrustning och användning.

  • Hela lagermiljön.

Med hjälp av vår standardiserade checklista kan eventuella säkerhetsbrister upptäckas på ett tillförlitligt sätt. Samtidigt får du då värdefulla rekommendationer för optimering av din lagermiljö. Beroende på lagrets storlek tar en SAFEwalk cirka 2 till 3 timmar. Din lagerverksamhet påverkas inte av detta och kan fortsätta ostört.

Stage SAFEwalk (1)

Fördelarna för ditt företag:

  • Ökad säkerhet för medarbetarna.
  • Ökad effektivitet genom färre driftstopp och avbrott.
  • Högre kundnöjdhet genom mindre skador på varorna.

  • Långsiktig kostnadssäkerhet genom förebyggande åtgärder.

Vill du öka säkerheten för dina anställda, maskiner och lager efter SAFEwalk? Självklart kommer vi att vara vid din sida ända från planering till genomförande. Vi hjälper dig gärna.

Kontakta oss så berättar vi mer:

Kontakta oss

Kontakta oss

Kontakta oss

Har du några frågor?