040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage Miniload

Staplingskranar Smådelar/Miniload

Korta cykler, direkt åtkomst till varje artikel samt hög arbetskapacitet och optimalt platsutnyttjande: Våra automatiska smådelslager samt staplingskranar är lösningen för lagring av ett stort antal små delar med samtidiga höga krav på varuflödet. 

Effektiv smådelslagring med logistiksystem

Med ett automatiskt smådelslager från oss och med vår staplingskran som systemets hjärta, kan du uppnå optimala prestandavärden: korta åtkomsttider, hög arbetskapacitet samt optimalt platsutnyttjande. Ditt automatiska smådelslager utformas individuellt enligt dina krav. Detta skapar systematiskt utrymme för en extremt platsbesparande och högdynamisk förvaring av små delar i lådor, kartonger eller på hyllor. Smådelslagring sker i exempelvis reservdels-, plocknings- och buffertlager eller som distributionslager.

Snabbhet och topprestanda

Ett automatiskt smådelslager från oss utnyttjar lagrets höjd upp till 25 meter. Dina varor kan lastas in och ut på antingen upplagsvinklar eller hyllplan. Våra staplingskranar med en körhastighet på upp till 6 m/s och acceleration på upp till 5,3 m/s² säkerställer att in- och utlastningen går snabbt. De högpresterande truckarna klarar enkelt av att upprätthålla sin prestanda vid flerskiftsdrift (24 timmar om dygnet). Helautomatiska och absolut tillförlitliga.

Uppnå energieffektivitet på ett smart sätt med SuperCaps

SuperCaps är en del av drivkonfigurationen hos våra staplingskranar för smådelar. De möjliggör en mycket intelligent och ekonomisk energihantering: SuperCaps lagrar energin som skapas under bromsning och återför den till drivsystemet under nästa acceleration.

Innovativ konstruktion med många fördelar

Vår senaste generation av staplingskranar för smådelar övertygar också med sin avancerade konstruktion: Den konsekventa lätta konstruktionen sparar energi och den innovativa modulära stativdesignen möjliggör flexibel skalbarhet hos staplingskranen. Det innovativa konceptet med körskenor och Omega-framdrivning integrerad i stativbasen klarar också de lägsta köravstånden i sin klass och utnyttjar därigenom lagerutrymmet ännu bättre.

Framgångsrik automatisering

Framgångsrik automatisering med den rätta partnern. Som en kompetent partner inom automatisering planerar vi och förverkligar logistiksystemet skräddarsytt efter dina behov, med vilket du automatiskt ökar ditt lagers ekonomiska lönsamhet.

Kontakta oss

Kontakta oss

Logistiksystem

Kontakta oss

Har du några frågor?