040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage Pallhanteringsteknik
Skräddarsytt materialflöde

Pallhantering

Skräddarsydd intralogistik: Optimal pallhantering avgör kvaliteten, lönsamheten och tillförlitligheten för det interna materialflödet. Vi erbjuder modulära koncept och innovativ teknik som uppfyller dina krav. 

Passande lösningar för ditt lagerkoncept

Hur effektivt och lönsamt du kan driva ditt lager avgörs i hög grad av materialhanteringstekniken. Oavsett om du vill optimera ditt lager eller inreda ett nytt lager så har vi en passande lösning för dina behov. Vår pallhanteringsteknik kan konfigureras exakt utifrån dina behov. Tack vare den modulära uppbyggnaden av våra system kan du utforma materialflödet exakt enligt dina krav och platsutbud. 

Hög produktivitet

I centrum för vår pallhantering står ditt lagers lönsamhet och produktivitet. För att möta alla behov kan olika komponenter användas, t.ex. rull-, bältes- eller kedjetransportörer, transfervagnar, lyft- och vridbord eller remlyftar. Med en transporthastighet för pallarna på 0,45 m/s har lagret kapacitet för mycket hög godsomsättning och håller igång ditt materialflöde optimalt.

Flexibilitet och komfortabelt med pallhantering

Vårt val av rätt pallhantering är resultatet av våra experters kompetenta rådgivning och omfattande processkunskaper. Detta möjliggör projektering av ett system som är optimalt för dig. Fördelar: På processnivåerna ingår här maximal flexibilitet, lönsamhet och smidigt underhåll.


Har du några frågor?