040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage Software & IT-system

Mjukvara & IT-system

För digitalisering erbjuder vi Jungheinrich WMS samt vårt egen mellanprogramvara (så kallad "middleware"), Jungheinrich Logistic Interface, som garanterar optimal datakommunikation. Dessa program är flexibla, anpassningsbara och kan alltid uppdateras. Mjukvara & IT-system kompatibelt mot Industri 4.0 och Internet of Things (IoT).

Fleet Management System

Enkel tilldelning av åtkomstbehörigheter och meddelanden vid stöthändelser för ökad säkerhet.

Optimalt sammankopplad

Enkel digitalisering och sammankoppling: Jungheinrich Logistics Interface optimerar kommunikationen mellan truckar, lagerinredning och program.

Intelligent styrd

Industri 4.0 för ditt lager: Jungheinrichs lagerstyrningssystem är en individuell och omfångsrik lösning för optimala processer. 

Enkel hantering

Jungheinrich lagerstyrningssystem WMS Series 2 är en enkel och prisvärd lösning för effektiv styrning av små och medelstora lager. Med våra mjukvarulösningar har ni full överblick över varor och ordrar vid alla tillfällen.

Komplett integrerat

Jungheinrich erbjuder integration av SAP Extended Warehouse Management (EWM) som en komplettlösning för komplexa lager. Projektering, optimering, realisering och support – vi har som en stark partner det bästa paketet för företag med en renodlad SAP-IT-strategi.

Har du några frågor?