040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage Kärnverksamhet

Servicetjänster

I slutändan är det effektiviteten hos din internlogistik som räknas. För att du ska kunna lägga ditt fokus på din kärnverksamhet, tar vi hand om din truckflotta och ditt lager med våra omfattande servicetjänster.

Kanske är ett omfattande helserviceavtal det perfekta alternativet för dig? Eller behöver du skräddarsydda underhålls- och reparationstjänster för din truckflotta eller ditt lager? Valet är ditt. Mer än 4 800 servicetekniker världen över står redo med hjälp och råd. Målet är alltid att förebygga med bra underhåll så att du undviker risk för dyra driftstopp och stilleståndstider för din verksamhet. Vi erbjuder dessutom allt från en och samma leverantör så att du kan ägna din tid på din kärnverksamhet.

Våra huvudsakliga tjänster inkluderar även smart energihushållning av batterier och laddare samt däcks- och säkerhetsservice. Vi har även hydraulikservice, truckförarutbildningar och säkerhetsutbildningar samt kvalificerade ställageinspektioner. Allt för din framgång och den högsta möjliga tillförlitligheten i dina logistikprocesser.

Kontakta oss

Kontakta oss direkt

för snabb support

Kontakta oss

Du kan lita på vårt serviceteam i alla situationer

Vilken situation eller utmaning du och ditt företag än står inför just nu så kommer vi alltid att finnas vid din sida för service och support. 

100% tillgänglighet – 0% risk

Vi skräddarsyr vårt fullserviceerbjudande efter dina behov och erbjuder dig full investeringssäkerhet genom fasta kalkylerade kostnader.

Aktion före reaktion

Regelbunden skötsel och underhåll maximerar dina truckars tillgänglighet. Vår underhållsservice ger planeringssäkerhet med individuella tidsintervaller.

Säkert och pålitligt

Genom ett snabbt och professionellt oljebyte med miljövänlig oljehantering, säkerställer du truckens tillförlitlighet och livslängd under lång tid framöver. 

Se till att alla lagstadgade tester följs

Vill du hellre ägna dig åt din kärnverksamhet? Lugn! Vi leder dig genom paragrafdjungeln och ombesörjer att dina truckar används i enlighet med de senaste reglerna och inom gällande lagstiftning.

Vi kan däck

Ingen vet mer om samspelet mellan Jungheinrichs truckar och däck än vi som tillverkat dem.

Vi gillar inte stillestånd

Minimera driftstopptiden för dina truckar: Vårt omfattande servicenätverk och våra sakkunniga tekniker gör det möjligt.

Kontakta oss

Kontakta oss direkt

för snabb support

Kontakta oss

För att du ska kunna lägga ditt fokus på din kärnverksamhet, tar vi hand om din truckflotta och ditt lager med våra omfattande servicetjänster.

Har du några frågor?