040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
showroom_sthlm
Showroom och kontor i Österhaninge

Stockholm

Nytt kontor och showroom 2019!

Att hyra eller köpa en truck hos oss på Jungheinrich är lätt. Bara ring oss så hjälper vårt team dig. Vi hittar snabbt det du behöver.

Vilka behov du än har för din intralogistik så finns vi här för att hjälpa dig. Vill du köpa en begagnad truck med fina garantier, hyra en hel truckflotta för en säsong eller kanske implementera en fullt automatiserad lagerlösning? Hör av dig så hittar vi rätt lösningar för dig! 

Hör av dig till ditt Jungheinrichteam idag!

Filial Stockholm
Albybergsringen 99
137 69 Österhaninge
Telefon 08 - 594 117 80

Showroom Stockholm 2

Showroom 5

Showroom 4


Hur kan vi hjälpa dig? Vårt erbjudande:

Vi sätter fart på din intralogistik. Skräddarsytt efter dina behov.. Nya truckar från oss banar väg för din framgång.

Hyr exakt den truckkapacitet du har behov av, här och nu. Då slipper du risk för onödig överkapacitet och binder inte heller kapital i onödan.

JUNGSTARS är våra begagnade truckar - ledande på begagnatmarknaden.

För att effektivisera ditt lager, hjälper våra automatiseringskonsulter din produktion och ditt lager att uppnå framgång med hjälp av passande komponenter.

Effektiv användning av energi sänker dina totala kostnader, ger större räckvidd, genomgående tillgänglighet av truckar, nollutsläpp och en positiv energibalans.

Ett optimalt planerat ställage är stommen i ett lager. Därför har vi fokuserat på egna innovationer, individuella lösningar och högsta kvalitet i över 60 år.

Vår digitala hantering av truckar sänker kostnaderna och höjer säkerheten. På så sätt kan du öka produktiviteten.

Med vår expertis kan vi uppfylla dina särskilda transport- och produktionsbehov i form av  skräddarsydda specialkonstruktioner och logistikprocesser.

Genom att använda system för trådlös kommunikation kan du minska dina kostnader avsevärt och reagera flexibelt på förändringar i orderprioriteringar.

Har du några frågor?