040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
IFOY-2018

Certifikat

Vår strävan att vara en professionell aktör inom miljöområdet och andra områden har stöd i den externa granskning och miljöcertifiering som gjorts. Nedan följer en lista på:

Certifikat & intyg

Svenska samarbeten

Utmärkelser

Blybatteriretuur Kreditvärdighet

Jungheinrich Svenska AB innehar högsta kreditvärdighet, och har haft det sedan år 2000. Nu har vi tilldelats ett gulddiplom, vilket innebär att vi har bibehållit högsta kreditvärdighet i minst 15 år.

Certifierande aktör:
BisnodeBisnode BlyBatteriRetur

Jungheinrich Svenska AB är anslutna till BlyBatteriRetur som samlar in och återvinner blybatterier.

Certifierande aktör:
BlyBatteriRetur


Jungheinrich var först i Europa: Certifierat miljöledningssystem

Miljöledniningssystem ISO 14001

Jungheinrich var det första europeiska företaget inom materialhanteringsbranschen att bli certifierade* enligt ISO 14001. Certifikatet har tilldelats vår trucktillverkning vid fabrikerna i Norderstedt, Wandsbek, Lüneburg, och Moosburg så väl som alla säljkontor för Jungheinrich i Tyskland. Så vår strävan att vara en professionell aktör inom miljöområdet har stöd i den externa granskning och miljöcertifiering som gjorts.

*Certifierande aktör i Tyskland: SGS-ICS Gesellschaft für  Zertifizierungen m.b.H.


ISO 9001:2015 Kvalitetsledningssystem enligtDIN ISO 9001

Jungheinrich har certifierats* för sitt kvalitetsledningssystem som helt och fullt möter de krav kvalitetsstandarden ISO 9001 ställer. Certifieringen enligt ISO 9001 har Jungheinrich fått för avdelningarna inom Design, Utveckling, Produktion, Montering, Försäljning och Eftermarknadstjänster. Den största fördelen för Jungheinrichs kunder är tryggheten i att eventuella avvikelser systematiskt kommer att åtgärdas och elimineras.

*Certifierande aktör i Tyskland:
SGS-ICS Gesellschaft für Zertifizierungen m.b.H.


Kvalitetsledningssystem enligt
DIN ISO 9001:2015 

Detta certifikat* intygar att ledningssystemet hos: Jungheinrich Svenska AB har granskats av Intertek och är i överensstämmelse med kraven i ISO 9001:2015
Ledningssystemet är tillämpligt för försäljning, uthyrning och service av logistiklösningar för intern materialhantering

*Certifierande aktör:
Intertek Certifications AB.

Svenska samarbeten

Team Rynkeby Team Rynkeby - God Morgon

Team Rynkeby - God Morgon är en del i ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Idag består Team Rynkeby av 2 400 motionscyklister och 550 medhjälpare fördelat på 59 lokala lag från Danmark, Sverige, Finland, Norge, Färöarna, Island, Tyskland och Schweiz.

Till webbsidan


Utmärkelser

EKX Awards

Vi vill agera ekonomiskt, miljövänligt och socialt ansvarsfullt.

Vi stöttar Team Rynkeby och andra nationella och internationella projekt som är relaterade till vår kärnverksamhet och matchar våra företags värderingar.

Människan kommer alltid i första hand och vi ser till att utforma truckar och miljöer i denna anda! 

Nöjda kunder är det långsiktiga slutmålet för hela vår verksamhet.

Vi strävar efter att vara en professionell aktör inom miljöområdet och andra områden.

Har du några frågor?