040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage Skydd av människor 2
Gå fram säkert

Skydd av människor

Personsäkerhet är vår högsta prioritet. Vi erbjuder en mängd olika truckalternativ som skyddar dina anställda optimalt mot krockar med truckar och andra olyckor. Dessutom garanterar den ergonomiska konstruktionen av våra truckar avlastning och en god hälsa lång tid framöver.

Content Skydd av människor 1

Jungheinrichs persondetekteringssystem

Så att du har kontrollen över allt.

Backkameran med persondetekteringssystem är ett intelligent körassistanssystem som förhindrar kollisioner mellan personer och truckar. Vid körning bakåt använder systemet stereokameror för att skanna området för fara. Det upptäcker inte bara hinder, utan vet även skillnad på människa och objekt. Så snart en person befinner sig i omedelbar närhet bakom trucken, aktiverar systemet både visuella och hörbara varningssignaler. På så sätt ser föraren allt och hinner reagera i god tid.

Fördelar:

  • Undvik alla former av olyckor med personskada
  • Avlastning för föraren
  • Enkel montering i efterhand och noll underhåll

Kontakta oss nu!

Skydd av människor

Förarutbildningar

Outbildade förare utför ofta ett icke kvalificerat arbete. Detta kan bli särskilt dyrt vid en olycka och kan leda till allvarliga konsekvenser. Vi erbjuder en förarutbildning som helt motsvarar kraven i DGUV 308-001 och DGUV direktiv 68. Och som dessutom är certifierad av SGS (Société Générale de Surveillance).
I korthet: en förarutbildning som ger förare och operatörer maximal säkerhet.

Läs mer om våra förarutbildningar här.

Basutbildning

Med oss kör du säkert

En förare som har utbildats i enlighet med riktlinjerna för yrkesorganisationen bidrar till ökad driftsäkerhet och använder sin truck mer effektivt. Den direkta vägen till en kvalificerad utbildning, och iakttagande av alla regler och förordningar som slutar med ett körkort går via Jungheinrichs förarutbildning.
För information om kursinnehåll och datum för vår förarutbildning, kontakta din filial direkt.
Vår förarutbildning äger rum i vår filial eller – enligt önskan – hos dig.

Orderplockningsutbildning

Denna utbildning berättigar dig bara till att köra lågplocktruckar.

Smalgångsutbildning

Utbildningen berättigar till körning av smalgångstruckar och uppfyller nivå 2 enligt DGUV princip 308-001. Obligatoriskt krav är körkort enligt nivå 1.

Säkerhetsutbildning

Även riktigt vana truckförare begår misstag då och då. I enlighet med bestämmelserna i den tyska yrkesorganisationens föreskrifter (DGUV direktiv1 / §4) krävs dessutom årlig undervisning. För denna grupp av deltagare erbjuder vi en skräddarsydd utbildning. Praktikorienterad kunskap uppdateras och värdefulla tips för en förbättrad säkerhet ges.
 

Här hittar du mer information om våra produkter för skydd av människor:

Kontakta oss för ditt individuella erbjudande:

Stage Dividender

Kontakta oss

Kontakta oss

Har du några frågor?