040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage Bransch

Branschkompetens

Oavsett om det handlar om detalj- eller grossisthandel, logistik eller industri – eller fordon, livsmedel och drycker eller läkemedel. Vi har den rätta expertisen inom alla branscher – och rätt intralogistiklösning från en och samma leverantör.

För oss är det viktigt att lösningarna inte bara är anpassade till din sektor utan istället till dina speciella behov. Med en av våra distriktssäljare vid din sida har du tillgång till rätt kompetens, som känner till alla speciella omständigheter inom intralogistik i just din bransch. På så sätt garanterar vi ett optimalt samspel mellan människor, truckar, systemkomponenter och program – oavsett om det handlar om manuell, halvautomatisk eller automatisk drift. Om det handlar om storföretag, mindre eller mellanstora verksamheter.


Snabbhet att agera

Dagens e-handel kräver att logistikprocesserna inom detalj- och partihandeln kommer med allt högre snabbhet och flexibilitet - med hög kostnadseffektivitet. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som möter kraven inom Intralogistik 4.0.

Livsmedelsindustrin

I livsmedelsindustrin bestämmer automatisering, hastighet och flexibilitet framtiden. För att kunna producera och distribuera mat, drycker eller djurfoder i tid har vi utvecklat skräddarsydda intralogistiklösningar som är effektiva, hygieniska och säkra.

Lösningar för alla behov

I tider av globaliserad logistik är en kostnadseffektiv outsourcing av tjänster standard. Vi stöder dig med en omfattande portfölj för optimering av dina varu- och leveransskedjor, ända till skräddarsydda automatiseringslösningar.

Din automatiserade väg till framgång

Framtiden är här idag: Med omfattande digitalisering av intralogistiken gör sig tillverkningsindustrin redo för framtiden. Vi hjälper dig.


Väl rustat för framtiden inom biltillverkning

E-mobilitet och självkörande fordon. Skräddarsydda fordonskonstruktioner i smarta fabriker och multinationella leveranskedjor: Bilindustrin genomgår grundläggande förändringar. Vi levererar redan idag avancerade intralogistiklösningar för fordonstillverkning inom Industri 4.0.

Från explosionsskydd till automatisering

Högsta hastighet med högsta säkerhet – det är viktiga krav för intralogistikprocesser inom kemi- och läkemedelsindustrin. När misstag inte är ett alternativ, har vi de rätta framtida lösningarna.

Har du några frågor?