040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage Lagra

Lagring – nyttja ytorna maximalt

Bästa platsutnyttjande och effektiv hantering – lagringen är kärnan i intralogistiken. Vi erbjuder ett brett utbud av truckar, ställage och system för effektiv lagring.

Optimal lagring 

I tider av e-handel och globala logistikprocesser måste en ständigt ökande mängd produkter lagras, plockas och lastas under allt kortare tidsperioder. Tids-, kostnads- och platsoptimerad lagring blir därför allt viktigare för ett företags framgång. 

Med mer än 60 års erfarenhet erbjuder Jungheinrich dig det kompletta sortimentet av truckar, ställage och lagersystem för effektiva lagringsprocesser. Från manuella till halvautomatiserade eller helautomatiserade lagersystem och programvarukomponenter för övervakning och styrning av hela ditt varuflöde, från in- till utlastning.

Pallställsystem: nyckeln till optimering

Våra lagersystem övertygar med en skräddarsydd konstruktion och ett optimalt utnyttjande av plats. Vi kan skapa pallager, smådelslager, smalgångslager och mycket annat. Manuellt, halv- eller helautomatiserat. Lagersystem är mycket mer än bara stål och järn för oss. Ställaget är stommen i ditt lager och nyckeln till en optimalt materialflöde. Det är därför vi erbjuder total lagerplanering, där pallställ, truckar och automatiseringskomponenter betraktas som ett team som arbetar ”hand i hand”. 

Har du några frågor?