Stage Rental 1

Hyrtruckar

Behöver du hyra truck för en kortare period? Eller kanske för ett längre uppdrag? Vill du optimera användningen av din truckflotta? Eller vill du få ett skräddarsytt finansieringsförslag? Oavsett vilket behov du har så kan vi hitta hitta den optimala lösningen för dig inom vår truckuthyrning. 

När som helst. Var som helst.

Vår truckuthyrning har ett brett utbud av truckar, snabb tillgänglighet och högsta flexibilitet. Detta minskar dina kostnader och skyddar mot onödiga åtaganden. Det spelar ingen roll om du vill använda trucken i morgon eller först om tre månader, eller om det ska vara en ny eller en begagnad. Du kan välja både korttidshyra och långtidshyra av truck.

Hyr den. Använd den. Klar.

När det blir tajt om tid är våra hyrtruckar det rätta valet. Vår hyresavdelning är din pålitliga partner om du behöver en truck med kort varsel. Hos oss får du rätt truck, vid rätt tidpunkt och på rätt ställe.

Håll dig flexibel

Bryr du dig inte om att äga en truck utan vill du bara åt den intralogistiska nyttan? Då är våra flexibla hyresmodeller exakt rätt för dig.

Maximal säkerhet. Minimal kostnad.

Ansvarar du för en truckflotta? Då måste du anpassa dig efter alla möjliga influenser. Med Jungheinrich Rental Fleet Management (RFM) gör vi dig gränsöverskridande och tidsmässigt flexibel, samt erbjuder dig en ökad säkerhet och transparens till reducerade kostnader.

Har du några frågor?