040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Content Projektservice 1
Step-by-step, we'll create your perfect solution

Projekttjänster

Hitta rätt intralogistiklösning för dina behov och dra nytta av vår omfattande erfarenhet och enastående projekttjänst. Som kompetent partner står vi vid din sida från analys och optimering av din nuvarande anläggning till ett helt nytt logistiksystem.

Framgångsrik automatisering med den rätta partnern.

Ditt projekt är i goda händer

Vill du anpassa dina logistikprocesser för nya marknadsutmaningar eller nya kunder? Vilka byggstenar är avgörande för att du ska uppnå ditt mål? Hur framtidssäkert är ditt nya logistiksystem? När det gäller ditt projekt kan du lita på oss som en kompetent partner som kommer att leverera förstklassig service och hållbara koncept för en smart systemlösning. Vi stöder dig genom alla steg: från det första mötet om materialflödet och den nya logistik- och projektplaneringen fram till implementeringen av ditt nya logistiksystem. Som huvudentreprenör kommer vi att förse dig med din egen personliga kontaktperson, som samordnar alla aspekter av ditt projekt och upprätthåller en tydlig kommunikation hela tiden. Efter ett framgångsrikt genomförande av ditt projekt fortsätter vårt omfattande after sales-program med ett betydande internationellt nätverk av egna servicetekniker att stödja dig, så att ditt system fortsätter att löpa på lång sikt.

Vi är dina logistikexperter – från planering till pågående underhåll

Vi har den rätta lösningen för varje logistikutmaning. Som en del av vår projektservice arbetar vi tillsammans med dig för att utveckla och implementera skräddarsydda logistiksystem som exakt återspeglar dina strategiska krav. Bakom din kontaktperson står ett team av experter, mycket erfarna inom materialflödesanalys, projektering, simulering, lagerstyrning och truckstyrning samt idrifttagande och underhåll. Projektledningsteamet kommer att stödja dig under hela projektets varaktighet. Din fördel: Under hela projektet kommer du att ha en kontaktperson som samordnar alla aspekter av ditt projekt och hela tiden upprätthåller en tydlig kommunikation.

Projektledning: Den sammanhållande faktorn

Det perfekta lagret från början till slut är resultatet av en beprövad projektledningsprocess, som börjar med din önskan om förändring och vårt första gemensamma samtal. Materialflödesanalysen innehåller alla relevanta siffror, uppgifter och fakta som rör ditt nuvarande system. Dessa utgör grunden för eventuella ändringar och förbättringar av din lagersituation och grovplaneringen av ditt nya lagersystem. När du identifierar den ideala intralogistiklösningen för dina behov, är beslutet till 80 procent baserat på ekonomiska faktorer. Först därefter börjar vi med detaljplaneringen. I denna ingår ännu en noggrann kontroll av alla antaganden och förväntningar. Implementeringen av ditt nya logistiksystem startar först när vi har gått igenom alla grunder. När projektet är klart, överför vi det nya lagret till dig och utbildar dina anställda i den nya tekniken och processerna. Om du skulle stöta på några oväntade problem kommer vårt team att stå till hands för att hjälpa dig. Projekttjänsten är en omfattande tjänst som täcker allt från det ursprungliga konceptet till en framgångsrikt drift av ditt system.

Läs mer om vår projekttjänst:

Kontakta oss

Kontakta oss

Kontakta oss

Har du några frågor?