040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
customer cases Hero Image

Kundreferenser

Som ledande leverantör av helhetslösningar inom intralogistik använder vi kompetens, erfarenhet och passion för att hjälpa våra kunder till nya höjder. Våra kunder får de bästa produkterna, systemen och den bästa supporten för sina individuella behov. Oberoende av bransch och företagets storlek. 

Snabbhet att agera

Dagens e-handel kräver att logistikprocesserna inom detalj- och partihandeln kommer med allt högre snabbhet och flexibilitet - med hög kostnadseffektivitet. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som möter kraven inom Intralogistik 4.0.

Livsmedelsindustrin

I livsmedelsindustrin bestämmer automatisering, hastighet och flexibilitet framtiden. För att kunna producera och distribuera mat, drycker eller djurfoder i tid har vi utvecklat skräddarsydda intralogistiklösningar som är effektiva, hygieniska och säkra.

Lösningar för alla behov

I tider av globaliserad logistik är en kostnadseffektiv outsourcing av tjänster standard. Vi stöder dig med en omfattande portfölj för optimering av dina varu- och leveransskedjor, ända till skräddarsydda automatiseringslösningar.

Din automatiserade väg till framgång

Framtiden är här idag: Med omfattande digitalisering av intralogistiken gör sig tillverkningsindustrin redo för framtiden. Vi hjälper dig.


Väl rustat för framtiden inom biltillverkning

E-mobilitet och självkörande fordon. Skräddarsydda fordonskonstruktioner i smarta fabriker och multinationella leveranskedjor: Bilindustrin genomgår grundläggande förändringar. Vi levererar redan idag avancerade intralogistiklösningar för fordonstillverkning inom Industri 4.0.

Från explosionsskydd till automatisering

Högsta hastighet med högsta säkerhet – det är viktiga krav för intralogistikprocesser inom kemi- och läkemedelsindustrin. När misstag inte är ett alternativ, har vi de rätta framtida lösningarna.

Har du några frågor?