040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage Lyfta & stapla

Lastning och lossning

Vi erbjuder kraftfulla och energieffektiva truckar för alla behov. Med många olika alternativ för dina individuella behov och med fokus på den senaste tekniken och säkerhetstänkandet.

Intralogistik sedan 1953.

Vi har staplat och flyttat gods tillförlitligt över ett halvt sekel. Vi har över 600 olika varianter av truckar. Om du trots detta har särskilda önskemål kan vi skräddarsy din truck helt så som du önskar. Våra kraftfulla gaffeltruckar har exakt de motorer som du behöver. 

Våra motviktstruckar kan förflytta gods upp till 9 ton. Våra skjutstativtruckar kan lyfta ditt transportgods upp till 12 m höjd. Dina driftkostnader sjunker. På sikt når du besparingar på upp till 20 procent. Våra smalgångstruckar är inte bara specialiserade på kombinerad drift mellan smala gångar med slingstyrning och fritt körbara bredare gångar. Med våra plocktruckar ökar du enkelt materialflödeshastigheten inom plocket.

Naturligtvis finns våra truckar också som förarlösa truckar (AGV). Det  ökar effektiviteten i ditt varuflöde helt automatiskt. På begäran kan de utrustas med högteknologi som RFID-skanner och kommunicera självständigt med vårt lagerstyrningssystem (WMS). 

Ledande teknologi för din säkerhet

Säkerhet står i fokus vid stapling och transport med våra truckar. Det gäller även för de förarlösa truckarna som lyfter och staplar gods utan förare, precis som för våra vanliga truckar. Flertalet noggrant framtagna säkerhets- och assistanssystem hjälper truckföraren att identifiera kritiska situationer i förväg och reducera risken för olyckor och felaktig manövrering. 

Till detta kommer olika funktioner som backkamera med personidentifiering och digitala lösningar. Även i fråga om lastskydd och stabilitet gäller mottot ”Safety First” med speciella assistanssystem. För särskilda branscher som kemi och läkemedel utrustas våra specialister för lyft och stapling på begäran med explosionsskydd. På så sätt staplar och transporterar de hela tiden godset säkert – och kostnadseffektivt.

Har du några frågor?