040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Logistiksystem

Logistiksystem | Skräddarsydd intralogistik

Intelligenta logistiksystem med skräddarsydda lösningar behövs när automatisering och digitalisering ökar kraven på komplexa processer inom intralogistiken. Det förbereder din produktion och arbetsmiljö på bästa sätt för framtida utmaningar.

Jens Korbo
Lagerchef på Arla

“Det är en utmärkt lösning som Jungheinrich har lyckats göra åt oss här!“

Intelligent intralogistik

För varje utmaning finns en lösning. Som systemleverantör utvecklar vi tillsammans med dig ett logistiksystem som är skräddarsytt för dig. 

Tillförlitlig och effektiv process

Automatiska trucklösningar och helautomatiserade transporter står i fokus för våra förarlösa truckar (AGV). Med smarta automatiseringskomponenter kan vi automatisera välbeprövade standardtruckar och skräddarsy dem utifrån dina behov.

Ditt materialflöde i goda händer

En effektiv, säker och platsbesparande transport av varor och material är möjlig med våra snabba transportörsystem. Utnyttjar de allra trängsta utrymmena med en hög hastighet.

Automatisera din logistisk för framgång

Uppfyller ditt materialflöde fortfarande de ökade kraven inom dagens digitalisering? Automatiska lager, respektive Automated Storage and Retrieval Systems, förkortat ASRS, har svaret på allt kortare beställningscykler, mindre partier och kortare leveranstider.

Lagersystem

Pallsystem är mycket mer än bara stål och järn. Det är nyckeln till ett optimalt materialflöde, dock under förutsättning att pallsystemet är skräddarsytt enligt dina behov. Som totalleverantör av lagerutrustningar kan du dra nytta av vår erfarenhet och expertis.

Intelligent sammankopplat

För digitalisering erbjuder vi Jungheinrich WMS samt vårt egen mellanprogramvara (så kallad "middleware"), Jungheinrich Logistic Interface, som garanterar optimal datakommunikation. Dessa program är flexibla, anpassningsbara och kan alltid uppdateras. 

Välj avdelning

Vilken trucklösning behöver du?

Behöver du lyfta, lasta, transportera? Snabbt, högt eller flexibelt? Vi hittar en lösning för dina behov! Kontakta våra engagerade distriktsäljare som hjälper dig hitta rätt truck.

Läs mer
Skräddarsydda Logistiklösningar

Letar du efter en helhetslösning för lagret? Vi erbjuder programvarulösningar, rådgivning och kontroll av din interna logistik och hjälper dig att utnyttja lagrets kapacitet till max. Kontakta våra experter för rådgivning och skräddarsydda lösningar.

Läs mer
Vilken begagnad truck söker du?

Vi har ett stort utbud av begagnade truckar till försäljning som är bland de bästa på marknaden! Alltid med 12 månaders garanti. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt truck för dina behov.

Läs mer
Behöver du hyra?

Hyr truck direkt av oss! Vi hjälper dig hitta rätt truck för just dina behov. 

Läs mer
Vill du också ha bästa service?

Vi tillgodoser dina behov av service och underhåll, reservdelar, utbildning och annat du kan behöva för en fungerande intralogistk. Välkommen att kontakta våra eftermarknadsansvariga.

Läs mer
Behöver du en tekniker direkt?

Behöver du en tekniker direkt? 

Läs mer
Behöver du en reservdel?

Med våra orginalreservdelar ser du till att din truck håller länge. Kontakta oss så hjälper vi till. Alltid med snabba leveranser! 

Läs mer
Kontakt | Reklamation

Här kan du kontakta oss för eventuella reklamationsärenden och övriga frågor. Nöjda kunder är mycket viktigt för oss och ditt ärende hanteras med högsta prioritet hos oss.

Läs mer

Intelligenta automatiserade lagerlösningar behövs när digitalisering och automatiserad logistik ökar kraven på komplexa processer inom intralogistiken. Det förbereder din produktion, plocksystem och arbetsmiljö på bästa sätt för framtida utmaningar.


Har du några frågor?