040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Logistiksystem

Logistiksystem | Skräddarsydd intralogistik

Intelligenta logistiksystem med skräddarsydda lösningar behövs när automatisering och digitalisering ökar kraven på komplexa processer inom intralogistiken. Det förbereder din produktion och arbetsmiljö på bästa sätt för framtida utmaningar.

Jens Korbo
Lagerchef på Arla

“Det är en utmärkt lösning som Jungheinrich har lyckats göra åt oss här!“

Intelligent intralogistik

För varje utmaning finns en lösning. Som systemleverantör utvecklar vi tillsammans med dig ett logistiksystem som är skräddarsytt för dig. 

Tillförlitlig och effektiv process

Automatiska trucklösningar och helautomatiserade transporter står i fokus för våra förarlösa truckar (AGV). Med smarta automatiseringskomponenter kan vi automatisera välbeprövade standardtruckar och skräddarsy dem utifrån dina behov.

Ditt materialflöde i goda händer

En effektiv, säker och platsbesparande transport av varor och material är möjlig med våra snabba transportörsystem. Utnyttjar de allra trängsta utrymmena med en hög hastighet.

Automatisera din logistisk för framgång

Uppfyller ditt materialflöde fortfarande de ökade kraven inom dagens digitalisering? Automatiska lager, respektive Automated Storage and Retrieval Systems, förkortat ASRS, har svaret på allt kortare beställningscykler, mindre partier och kortare leveranstider.

Lagersystem

Pallsystem är mycket mer än bara stål och järn. Det är nyckeln till ett optimalt materialflöde, dock under förutsättning att pallsystemet är skräddarsytt enligt dina behov. Som totalleverantör av lagerutrustningar kan du dra nytta av vår erfarenhet och expertis.

Intelligent sammankopplat

För digitalisering erbjuder vi Jungheinrich WMS samt vårt egen mellanprogramvara (så kallad "middleware"), Jungheinrich Logistic Interface, som garanterar optimal datakommunikation. Dessa program är flexibla, anpassningsbara och kan alltid uppdateras. 

Har du några frågor?