040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage Staplingskran Smådelar
High performance, minimum space

Staplingskran för smådelslager (miniload)

Vår staplingskran för smådelslager (miniload) är dimensionerad för maximal effektivitet på ditt lager.

STC 2B1A

  • Extremt dynamisk staplingskran 
  • Maximal energisnålhet
  • Flexibel skalbarhet 
  • Maximalt utnyttjande av utrymmet
  • Reducerade driftkostnader

Staplingskranen (RBG) för automatiska smådelslager STC 2B1A är med den höga prestandan dimensionerad för maximal effektivitet på ditt lager. Med integrerad energiackumulator och en innovativ konstruktion möjliggörs en ytterst platsbesparande förvaring av smådelar i behållare eller kartonger eller på brickor.
Staplingskranen ger stora fördelar jämfört med konkurrenterna. På så sätt övertygar STC 2B1A både med hög kördynamik och reducerade förflyttningsmått.

Genom sin konsekventa lättviktskonstruktion och användning av energiackumulatorer (SuperCaps), som är speciellt anpassade för kör- och lastegenskaperna, får STC dessutom full pott i fråga om hög energisnålhet och minimal förbrukning.
SuperCaps som del av motorkonfigurationen ger en särskilt intelligent och ekonomisk energistyrning: Energin vid inbromsning ackumuleras i SuperCaps och återförs till drivsystemet för efterföljande accelerationer. Detta ger en betydligt lägre anslutnings- och inmatningseffekt och dessutom kraftigt reducerade driftkostnader.
Även lagervolymen ökas betydligt eftersom STC 2B1A har ett innovativt skenkoncept och Omega-kördrivsystemet. Detta är integrerat i lyftstativets bas och ger de minsta förflyttningsavstånden i sin klass. Dessutom gör den nya, modulära designen av lyftstativet att staplingskranen får en flexibel skalbarhet.

Funktioner

Content Staplingskran Smådelar (3)
Content Staplingskran Smådelar (2)

Content Staplingskran Smådelar (1)
Content Staplingskran Smådelar

Har du några frågor?