Processoptimering

Processoptimering - Jungheinrich Svenska AB

     

Lösningar för högre effektivitet

Om du frågar operatörer vad de vill se i ett framtida intralogistiksystem fokuserar de i allmänhet på aspekter som ökad effektivitet, förbättrad processäkerhet, sänkta kostnader, större flexibilitet, förbättrad ergonomi för föraren och lägre energiförbrukning. 

Även om varje ny utveckling när det gäller gaffeltruckar försöker ta hänsyn till dessa krav finns det flera hinder – t.ex. fysikens lagar, legala frågor eller ergonomiska faktorer – som står i vägen: Strukturanalys begränsar lyfthöjden, medan säkerhetskrav dikterar sänkta hastigheter. Målet är att föraren ska kunna koncentrera sig så mycket som möjligt på kärnuppgiften, utan att distraheras av sidouppgifter.

Per definition kan truckar inte köra med obegränsad hastighet eller lyfta laster till obegränsad höjd. För att kunna ”snabba upp” materialflöden och samtidigt garantera processäkerhet och ökad ergonomi för föraren, integrerar Jungheinrich aktivt trucken i logistiksystemets informationsflöde.

Med Jungheinrichs logistikgränssnitt blir trucken kommunikationscentralen mellan lagerstyrningssystemet och ett brett spektrum av lösningar för processoptimering, t.ex. lagernavigering, automatisk skanner och RFID.

Jungheinrich Processoptimering, broschyr (eng)

Förfrågan online

Har du några frågor? Kontakta oss.

Fråga online direkt

Anmälan nyhetsbrev
E-SHOP