EJE

EJE:

Den nya generationen låglyftare är här.

Ledtruckarna från Jungheinrich gör det möjligt att smidigt, pålitligt och effektivt transportera gods, oavsett om de används på öppna ytor eller i trånga utrymmen. Kvaliteten är vår högsta prioritet och du kan vara säker på att du kan använda din truck när och var du vill – även i de absolut tuffaste driftmiljöerna. Senaste tillskottet är EJE 114; en kompakt och kraftfull truck som transporterar gods på upp till 1,4 ton. I juli 2018 utökas EJE 2-serien med EJE 222.  Den nya generationen EJE är effektiv, säker, robust och lättmanövrerad. Avgörande faktorer för att uppnå hög kvalitet.


Effektivitet.
Upp till 25% lägre energiförbrukning.


Säkerhet.
Maximal driftsäkerhet från styrhandtag till gafflar.


Robusthet.
Byggd för de tuffaste driftmiljöerna.


Manövrerbarhet.
Ny design: Mer lättkörd och lättstyrd än någonsin.

De nya EJE-modellerna:

EJE 1-serien

Senaste generationen ledtruckar

Nylanserad: EJE 114

Transportera upp till 1,4 ton

Lanseras i juli 2018:

EJE 2-serien

Optimal energieffektivitet: Upp till 25% lägre energiförbrukning.

Energieffektiva truckar är avgörande för att långsiktigt sänka lagrets driftkostnader. Vi erbjuder både väl beprövade blysyrabatterier med vår 2Shifts1Charge-garanti och toppmoderna litiumjonbatterier – som nu finns till samtliga truckmodeller från Jungheinrich. Båda batterityperna passar utmärkt för flerskiftsdrift.

 

Den nya generationen ledtruckar i EJE-serien är utrustad med kraftfull växelströmsteknik, vilket ger effektivitetsökningar på upp till 14% (EJE 116), 23% (EJE 120) och 25% (EJE 118).

 

Hos oss på Jungheinrich handlar effektivitet om mer än bara energiförbrukningen: Det handlar om allting som gör lagerarbetet effektivare samtidigt som kostnaderna sänks och produktiviteten ökar.

Maximal prestanda med framtidssäker litiumjonteknik

Maximal driftsäkerhet

från styrhandtag till gafflar.

För oss är det av högsta vikt att din personal ska kunna arbeta säkert och utan risk att skada sig. Fotskydd är en effektiv säkerhetsåtgärd för att undvika fotskador.

 

Truckarna måste också vara lika effektiva och pålitliga vid inbromsning som de är lätta att manövrera och köra i höga drifthastigheter.

 

EJE-seriens långa styrarm med fotskydd i alla fyra riktningar svarar direkt på förarens instruktioner. Truckens drifthastighet bestäms utifrån tiltvinkeln på styrarmen, och stannar trucken automatiskt vid behov.

Byggd för de tuffaste driftmiljöerna.

Ledtruckar ska vara tillgängliga när de behövs, oavsett driftmiljö och vem som kör dem. Därför är det av högsta vikt att EJE-serien är maximalt robust.

 

Varje beslut kring EJEs design bidrar till en truck av högsta kvalitet. Från chassit i rostfritt stål till varje individuell teknikkomponent så som den kraftfulla växelströmsmotorn, utvecklad och tillverkad av Jungheinrich. Ett tydligt tecken på detta är att våra högkvalitativa fabriker försetts med en mängd internationellt välkända certifieringar.

 

Vårt kontinuerliga kvalitetssäkringsarbete bidrar dessutom till optimal produktpålitlighet och långa serviceliv. Under en servicelivsanalys undersöker vi hur en produkt används och godset den transporterar, vilket vi sedan använder för att utveckla våra truckar och anpassa dem optimalt för det sätt de används på.

Ny design:

Lättare än någonsin att styra.

Ledtruckar ska vara lätta att manövrera. Efter en kort inlärningsperiod ska föraren enkelt kunna styra trucken på ett säkert och effektivt sätt.

 

Ett av marknadens kortaste chassin gör EJE-serien lätt att hantera även i trånga lagerutrymmen. Den kraftfulla växelströmstekniken gör truckarna lätta att manövrera, såväl vid drift rakt fram som vid kurvtagningar.

 

Truckarna i EJE-serien kan, beroende på modell, transportera mellan 1,4 och 3,5 ton över medellånga sträckor. Ett omfattande tillvalsutbud gör att EJE-serien kan anpassas optimalt för varje specifik applikation; exempelvis kan sidohantering av pallar effektiviseras med hjälp av inmatningsmedar (tillval).

Finns även:

EJE 2-serien från 2017

EJE 220/225/230/235

Jag vill köpa!

Välj mellan våra flexibla finansieringsalternativ.