CeMAT

Upplev vår värld av digitaliserad intralogistik.

Upptäck innovativa, säkra och effektiva lösningar från en helhetsleverantör.

Integrerade lagersystem, flexibel energianvändning och områdesspecifika automationsnivåer är nycklarna till maximal effektivitet, högsta möjliga produktivitet och ett effektivt materialflöde. För att uppnå detta sammankopplar våra mjukvarulösningar enkelt dina truckar och processer med lagerutrustningen som behövs. Hos oss upplever du mötet mellan intelligenta och innovativa system.

 

Vi ger dig framtidens framgångssaga.

Besök oss på CeMAT, 23 – 27 april 2018.

Marknadsledande

inom hållbar energi.

Litiumjonbatterier har kraftfullare kapacitet, de håller längre och är säkrare jämfört med blysyrabatterier. Dessutom är de helt underhållsfria. Vi garanterar det särskilt långa driftslivet med en 5-årsgaranti för alla litiumjonbatterier. Som marknadsledande inom litiumjonteknik fokuserar vi på egen utveckling och produktion av både batterier och laddare. Hemligheten bakom våra framgångsrika litiumjontruckar är intelligent samarbete och effektiv kommunikation mellan samtliga de tekniska delar som ingår i samspelet mellan batteri och truck.

 

Det ger våra kunder en avgörande fördel i kampen om marknadsandelar och ökad effektivitet.

Upplev våra litiumjonlösningar på CeMAT 2018.

Våra produkter ger dig framgång

En översikt över vår monter

Upplev våra integrerade lösningar på över 5 500 m² monteryta - störst på CeMAT.

Toppmodern teknologi

För våra kunder är framtiden redan här - med ännu effektivare och säkrare lagerdrift.

Lär dig allt om säkerhetslösningar, intelligenta assistanssystem och vår IFOY-nominerade fjärrstyrningslösning easyPILOT Follow. Kom och upplev vår ledande litiumjonteknologi och låt våra experter hjälpa dig med allt du undrar över inom intralogistik och materialhantering.

Logistiksystem

Våra integrerade lagersystem ökar lönsamheten för ditt lager.

Från rådgivning via planering, koordinering, organisation och implementation av samtliga logistikfunktioner under byggnationen till överlämnandet av en nyckelfärdig lagerlösning – allt från en och samma leverantör.

Lagerteknik

Omfattande och djupgående kunskap för din framgångsrika lagerverksamhet.

Upplev våra ledstaplare, låglyftande plocktruckar, skjutstativtruckar, dragtruckar och dragvagnar – samtliga drivna med litiumjonteknik.

Särskilt kraftfulla maskiner

Våra tungviktare för kombinerad drift inomhus och utomhus.

Från litiumjondrivna motviktstrucken EFG S50s till gasoltrucken TFG 320, eller IFOY-nominerade dragtrucken EZS 7280. Demoyta med smalgångstruck, specialtruckar och särskilt kraftfulla truckar – här hittar du lösningen för dina absolut tyngsta uppdrag.

Andra kompetensområden

Framgångslösningar för alla affärsområden och behov.

Våra truck- och underhållsexperter lär dig allt du behöver veta om vår reservdelstillgänglighet på 98%. Ta reda på varför våra JUNGSTARS är bland de bästa (begagnade) truckarna på marknaden och upptäck vårt omfattande hyresutbud och våra flexibla finansieringslösningar. Vår onlinebutik PROFISHOP kommer också finnas på plats.

 

Idag har Jungheinrich fler än 16 000 anställda över hela världen. På CeMAT får du reda på mer om Jungheinrich som arbetsgivare och våra anställningsmöjligheter.

Våra kompetenser ger dig framgång

Marknadsledande litiumjonteknik

Digitala och integrerade lagerlösningar

Säkerhetslösningar från Jungheinrich

Program

Vårt program för CeMAT 2018 innehåller allt från produktpresentationer till föreläsningar med några av våra mest kunniga intralogistikexperter. Vi lär dig även allt du behöver veta om den spännande framtidsteknologin litiumjon för batterier.

 

Vi medverkar även på konferensen ”Industry meets Energy” i Integrated Energy Plaza (hall 27). Den 24 april 11.00 – 13.00 håller vår litiumjonexpert Michael von Forstner ett föredrag om utmaningarna med litiumjonteknik för trucktillverkare och truckanvändare.

 

Senare samma dag, 13.00  15.00 den 24 april, håller vi även en föreläsning om digitaliseringen av lagerlösningar under ”Forum Logistics Solutions” i hall 21.

 

Följ oss på facebook för de senaste uppdateringarna: www.jungheinrich.com/jungheinrichAG

Ta dig hit

Oavsett om du reser med flygplan, tåg, kollektivtrafik eller bil ser vi fram emot att träffa dig i vår monter.

 

För mer information om resealternativ och om CeMAT, läs mer på mässans hemsida: http://www.cemat.de/home