Jungheinrich i Sverige

Svenska Aktiebolaget - Jungheinrich Svenska AB

Jungheinrich AG är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagersystem. Den årliga tillverkningen är över 110 000 truckar. Företaget har totalt 16 000 anställda och en omsättning på 4 miljarder Euro. Vårt koncernspråk är engelska.

Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 160 medarbetare samt en omsättning på 470 miljoner kronor. Huvudkontoret är placerat i Malmö. Vi har filialkontor i Stockholm och Göteborg, samt försäljningskontor i Linköping, Örebro och Sundsvall. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem.

Istället för att anta att samma standardlösningar passar alla, strävar vi på Jungheinrich efter att kunna erbjuda den bästa möjliga individuella lösningen för att varje enskild kund ska få bästa förutsättningar till en hållbar lönsamhet. Koncernen Jungheinrich har skapat framtiden i intralogistik sedan 1953. Vi leder utvecklingen för våra kunder och för industrin i stort. Våra medarbetare har såväl spetskompetens som stark problemlösande förmåga och passion för innovation. 

Förfrågan online

Har du några frågor? Kontakta oss.

Fråga online direkt

Anmälan nyhetsbrev
Onlinetjänster

Jungheinrich truckar

Begagnade truckar

Hyrtruckar

Truckservice

Här får ni en överblick över hur Jungheinrichkoncernen har utvecklats, från ett litet företag med ca 10 anställda fram till idag, då vi är en ledande internationell leverantör av logistiklösningar med ett starkt varumärke.
Jungheinrich genom historien

E-SHOP