Logistik & Transport med Truck 2018

Jungheinrich ställer ut på Logistik & Transport med Truck 2018

Besök oss på årets största branschmässa! Logistik & Transport med Truck 2018 den 5-7 november på Svenska Mässan i Göteborg. Du hittar oss i monter B02:22!

Om mässan
Logistik & Transport med Truck är Sveriges största branschmässa för dig som arbetar med att förbättra ditt företags lagerdrift och internlogistik. Det är en spännande mötesplats där du kan ta del av branschnyheter och nya impulser!

www.logistik.to

Boka fribiljett direkt!
Registrera dig här

Våra fokusområden
Jungheinrich kommer att visa upp innovationer och smarta lösningar inom truckar, logistiksystem och truckstyrning. Du kommer att få se exempel på hur vi kan hjälpa dig att sänka de totala kostnaderna (TCO) för ert företags internlogistik. Samtidigt som du kan öka säkerheten för personal, gods och lagerinredningar.

Truck-SM
Jungheinrich ställer upp med truckar till årets Truck-SM som går av stapeln under mässan. Truckförarna är talangfulla, snabba och säkra truckförare från några av våra kundföretag. Klasserna är Ledstaplare, Skjutstativtruck och Motviktstruck. En vinnare i varje klass utses.

Mer om Truck-SM

Våra SM-truckar
När truckarna inte tävlar visar vi dig allt om deras styrkor, teknikinnovationer, ergonomiska fördelar och smarta saker som du kan extrautrusta dem med. Allt för ännu högre produktivitet och säkerhet!

Trucknyheter i urval 
Jungheinrich lanserar flera trucknyheter under 2018. Flera av dem kommer du som besöker mässan att vara allra först med att få se i Sverige.

Förfrågan online

Har du några frågor? Kontakta oss.

Fråga online direkt

Anmälan nyhetsbrev
E-SHOP