040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage EZS_350a

Automatiserad dragtruck (AGV)

  • 5 000 kg
  • Effektiv, processäker för transportuppgifter
  • Optimerade transportvägar tack vare exakt lasernavigation
  • Omfattande säkerhetssystem för användning vid blandad drift
  • Kan fås med olika typer av kopplingar
  • Enkel anslutning till befintliga IT-system

EZS 350a

Våra mångsidiga och robusta, automatiserade dragtruckar EZS 350a berikar produktionsmiljön. De är särskilt lämpliga att effektivt dra släp med upp till 5 000 kg last som del av ett dragtågssystem, t.ex i produktionen. Den förarlösa trucken (AGV) har utvecklats med våra väl beprövade standardtruckar som bastruckar. AGV-system kan optimera repetitiva lagertransporter. Den automatiska dragtrucken arbetar tillförlitligt och processäkert med rutinuppgifter. Den har precisionsnavigation och omfattande säkerhetssystem. En 24 V-drivmotor med trefas växelströmsteknik säkerställer hög prestanda och samtidigt låg energiförbrukning. Navigeringen sker genom lasernavigation med hjälp av reflexer längs rutten. EZS 350a kan användas vid blandad drift med manuella truckar och fotgängare. Som del i befintlig struktur eller som fristående lösning, för högre effektivitet i din produktionsanläggning.

Litiumjon

Content Litiumjon + 5 års logo
Inga bekymmer. Ingen kompromiss!

Med Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus ger vi dig ett löfte om långvarig prestanda upp till 8 år för våra högkvalitativa Li-ion batterier, fullt fokus på era arbetsuppgifter utan oro.

Vi är övertygade om att detta beslut är rätt för dig. Det är därför vi garanterar att du enkelt och snabbt kan växla tillbaka till den ursprungliga tekniken när som helst under de första 6 månaderna - utan att ange skäl.

Läs mer

Funktioner

Modellöversikt

Modell Lyftkapacitet Körhastighet Total längd Batterispänning
EZS 350a 5 000 kg 12,5 km/h 1 962 mm 24 V

Har du några frågor?