Stage ERC 215a

Automatiserad staplare (AGV)

  • 3 100 - 4 000 mm
  • 1 300 - 1 500 kg
  • Automatisk, tillförlitlig och processäker
  • Optimerade transportvägar
  • Användning av befintliga rutter
  • Kort avskrivningstid
  • Kompakt design

ERC 215a

ERC 215a är ett förarlöst transportsystem baserat på våra standardtruckar. Här kombineras beprövad maskinteknik med exakt navigationsteknik och säkerhetskomponenter. På så sätt uppnås högsta möjliga nivå av tillförlitlighet och säkerhet.ERC 215a kan användas vid blandad drift med manuella truckar och fotgängare. Oavsett om den ska integreras i befintliga fabriksstrukturer eller i ett nybygge – ERC 215a är det perfekta valet för att öka effektiviteten för transportprocesserna. Den kompakta konstruktionen samt de höga lyfthöjderna på ERC 215a ger den ett stort användningsområde.För navigationen av våra förarlösa transportsystem (FTS) krävs inga golvinstallationer. Navigeringen sker via lagernavigation. För denna lasernavigation placeras reflexer på lämpliga föremål längs rutten, t.ex. pallställ, pelare och väggar, eller så kan monterade eller naturliga landmärken användas.

Det förarlösa transportsystemet kan enkelt integreras i befintliga IT- och programvarulandskap. En anslutning till ett värdsystem, t.ex. Jungheinrich-WMS eller andra befintliga WMS/ERP-system, är enkel tack vare vårt prisbelönta gränssnitt, Jungheinrich-logistikgränssnittet.Det förarlösa transportsystemet ERC 215a kan emellertid även användas fristående, d.v.s. utan anslutning till överliggande system.Den modulära systemkonstruktionen gör det möjligt att anpassa systemet till kundindividuella processer samt snabbt och flexibelt reagera på processändringar. Det ger en solid bas för användningen av FTS så att det uppfyller dina specifika krav.

Litiumjon

Inga bekymmer. Ingen kompromiss!

Med Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus ger vi dig ett löfte om långvarig prestanda upp till 8 år för våra högkvalitativa Li-ion batterier.

Vi är övertygade om att detta beslut är rätt för dig. Det är därför vi garanterar att du enkelt och snabbt kan växla tillbaka till den ursprungliga tekniken när som helst under de första 6 månaderna - utan att ange skäl.

Läs mer

Funktioner

Har du några frågor?