040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage ERC 215a

Automatiserad staplare (AGV)

  • 3 100 - 4 400 mm
  • 1 300 - 1 700 kg
  • Kompakt design för liten arbetsgångbredd.
  • Effektiv och processäker för rutinuppgifter.
  • Optimerade transportvägar genom exakt lasernavigation.
  • Omfattande säkerhetssystem för användning vid blandad drift.
  • Kort avskrivningstid tack vare processoptimering.

ERC 215a

Våra tillförlitliga och mångsidiga ERCa sköter återkommande transporter som förarlösa truckar (AGV). Tack vare sin kompakta konstruktion är ERCa det perfekta valet för att effektivisera transporterna i trånga utrymmen. En 2,8 kW-drivmotor med trefas växelströmsteknik ger konstant hög effekt. Den elektriskt styrda, kraftiga lyftmotorn ger mjuk, tyst lyftning och sänkning – även på höga lyfthöjder. Den robusta konstruktionen med stålchassi och sluten chassikontur ger hög säkerhet. Användningen av våra förarlösa truckar vid blandad drift säkerställs genom säkerhetssystem, t.ex. personskyddsskannern som är standard. Den skannar hastighetsberoende av om det finns hinder i körbanan, i drivriktningen och i lastriktningen samt vid kurvkörning. Navigationen sker med hjälp av lasernavigation. För detta kan reflektorer i färdvägen eller en kombination av reflektorer och egenskaper hos omgivningen användas. Staplaren bygger på vår standardtruck och kan enkelt integreras i befintliga IT-strukturer eller användas som fristående system.

Litiumjon

Content Litiumjon + 5 års logo
Inga bekymmer. Ingen kompromiss!

Med Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus ger vi dig ett löfte om långvarig prestanda upp till 8 år för våra högkvalitativa Li-ion batterier, fullt fokus på era arbetsuppgifter utan oro.

Vi är övertygade om att detta beslut är rätt för dig. Det är därför vi garanterar att du enkelt och snabbt kan växla tillbaka till den ursprungliga tekniken när som helst under de första 6 månaderna - utan att ange skäl.

Läs mer

Funktioner

Modellöversikt

Modell Lyftkapacitet Lyfthöjd Körhastighet Total längd Batterispänning
ERC 213a 1 300 kg 4 400 mm 9 km/h 2 393 mm 24 V
ERC 217a 1 700 kg 4 400 mm 7 km/h 2 393 mm 24 V

Har du några frågor?