040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage Automatiserade Truckar
Säkra och effektiva transportprocesser

AGV System

Automatiska trucklösningar och helautomatiserade transporter står i fokus för vårt förarlösa transportsystem (AGV). Tack vare smarta automatiseringskomponenter kan vi automatisera testade standardtruckar och anpassa dem efter dina behov. 

Optimal integration i välplanerade lagersystem. Våra automatiserade smalgångstruckar jobbar effektivt dygnet runt.

De förarlösa truckarna (AGV) löser dina transportuppgifter säkert och effektivt, styrda av intelligent programvara. 

Förarlösa truckar: Automatisera din intralogistik framgångsrikt

Vi har rätt AGV-lösning för dig: som stand-alone eller systemlösning

Dina individuella krav på din produktion och arbetsmiljö bestämmer riktningen: Våra förarlösa truckar är främst inriktade på säkra och effektiva transportprocesser. Med våra autotruckar kan du transportera laster upp till 2,5 ton helt automatiskt och säkert, och med millimeterprecision med lasernavigation. Vi skapar ditt AGV-system precis som du vill ha det: i anslutning till ditt varusystem eller som stand-alone-lösning. Denna automatiska trucklösning anpassas individuellt efter din omgivning. Låt våra autotruckar sköta dina transportuppdrag, vare sig det gäller styrningen av snabbportar, lastförändringar i transportsystem eller hyllbyte med hjälp av lasthiss. Du kan enkelt integrera våra förarlösa truckar i din produktion och använda dem säkert i blandad drift.

Förarlösa truckar baserade på serietillverkad utrustning

Våra automatiska trucklösningar kombinerar avancerad och innovativ teknik med många års erfarenhet. För att hitta rätt AGV för dig, analyserar vi gärna, tillsammans med dig, dina individuella transportstrukturer i förväg, hittar lämpliga lösningar för att optimera dina processer och planerar tillsammans med dig den optimala implementeringen av det AGV-systemet. Målet är tids- och kostnadsbesparingar, särskilt vid standardiserade rutinuppdrag, samt betydligt färre transportskador. Med hjälp av förarlösa truckar kan du dra nytta av effektiva och processäkra transporter och en optimerad användning av dina resurser. Genom Jungheinrichs prisbelönta logistikgränssnitt, vårt eget utvecklade gränssnittsprogram, kan vi enkelt ansluta din AGV till respektive ERP-system. Vår logistikservice är tillgänglig dygnet runt och fjärråtkomsten möjliggör snabb support. Därigenom garanterar vi effektiv och problemfri drift vid alla tillfällen.

Hög nivå i lagret: automatiska smalgångstruckar

Automatiska höglager ställer särskilda krav på lagertekniken. Den kompletta lösningen består här av ett eller flera förarlösa transportsystem baserat på en smalgångstruck, ett pallsystem, ett säkerhetsstängsel inklusive områdesåtkomstkontroll och warehouse control system (WCS). Dessutom finns transportsystem eller ytterligare AGV:er. Flera ledningar och transpondrar i golvet säkerställer en effektiv orientering i gången. Förutom transport av standardpallar kan de automatiska smalgångstruckarna styra helt olika områden, till exempel grinden till underhållsområdet. För möjlighet till användning dygnet runt är det också möjligt att konstruera energiförsörjningen så att den sker via strömskenor placerade på ställaget. Bestämmer du dig för autotruckar får du ett system med hög tillgänglighet. Och om det mot förmodan skulle uppstå något problem, finns vi till hands med vår service eller support för logistiksystem antingen på plats på orten eller via fjärråtkomst.

Har du några frågor?