040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage Migros-Verteilbetrieb Neuendorf AG
Lagerlösning för storföretag

Hos Migros MVN körs allt på truckar och ställage från Jungheinrich

Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG tillhandahåller hela Migros Group med icke-livsmedel och frysta produkter. Våra truckar och ställage ger jämn drift i deras nya lager för icke-livsmedelsvaror.

Migros – över 2 miljoner pallar per år

Migros är det största detaljhandelsföretaget i Schweiz. Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG (MVN) är en del av denna verksamhet. Det är det ledande kompetenscentret inom Migros Group för logistik av icke-livsmedelsvaror och frysta produkter. Deras verksamhet täcker lagerhållning till montering och plock så väl som distribution. Enligt 2016 års siffror, hanterar MVN över 2,35 miljoner pallar om året. Högsta mängden dagligt utgående gods var över 13 200 pallar år 2016. 

Ett lager som levererar till hela koncernen

Den viktigaste länken i denna logistikkedja är det nyöppnade lagret för icke-livsmedel. Där sköts orderplock och påfyllningslagring. Det ger plats för omkring 40 000 pallar på fem nivåer. Kravet är: dagliga, omfattande leveranser till alla kunder inom koncernens företag. Migros MVN sökte därför en leverantör som kunde erbjuda en komplett lösning, och valde Jungheinrich. De beställde såväl truckar som ställage och rådgivning, planering samt montering i lagret. De ville även att vår eftermarknadsavdelning skulle sköta service och underhåll.

Nyckeln till hög produktivitet

Det nya ställaget består helt av våra pallställ. Kunderna är imponerade av kvaliteten, säkerheten, de universellt användbara alternativen och vår erfarenhet. Våra pallställ har bevisat sig i otaliga lösningar under mer än 30 år. De klarar pall-laster på 1 000 kg. De motsvarar Europa-standarden för pallställ, EN 15512. De fyller även alla applicerbara EN-standarder i andra områden. Våra specialister uppförde 600 ton pallställ I stål hos MVN. Pallställen är en perfekt match till våra lagertruckar.

Har du några frågor?