040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage Gasser
Digitalisering av det manuella lagret

Smidig lagerdrift med Jungheinrich WMS

Gasser GmbH grundades 1989 som leverantör till gjuterier. Företaget utvecklade snabbt en hög kompetens som specialiserat sig på utveckling, kvalitetskontroll och reparation av gjutna delar. Företaget är verksamt främst inom fordonskonstruktion vid Pfaffenhofen och Steyr.

Implementerat hög kvalitet både enkelt och snabbt

Gasser sökte kvalitet och precision inom lagerdriften när man skulle implementera ett lagerstyrningssystem WMS (Warehouse Management System) vid det 3000 lagerplatser stora lagret Steyr. Vi fokuserade på att optimera lagerprocesserna och öka effektiviteten. Företaget behövde exakt överblick av lagersaldot och kvalitativa bedömningar som grund för fakturering av lagerjänsterna. Vi försökte ge en snabb och enkel lösning som uppnådde hög nivå av processäkerhet, lagerhantering vid lagringsplatsnivå med kvantitetsprecision, förbättrad spårbarhet och färre lageravvikelser.

Konrad Gasser
VD för Gasser GmbH, Steyr, Austria

"Jungheinrich står – precis som vi - för bästa möjliga kvalitet."

Felfri lagerstyrning i realtid

För att uppnå alla krav på optimering och modernisering av lagret, valde Gasser GmbH vårt lagerstyrningssystem Jungheinrich WMS Serie 2. Handhållna terminaler säkerställer att optimeringspotentialen uppnås fullt ut. Vi tog även hand om etikettering av lagerplatserna. Denna intelligenta helhetslösning säkerställer tillförlitlig, transparent och effektiv lagerstyrning plus utvärdering av lagerrörelser och lagringstid. 

Optimal utrustning för optimal drift

"Det blev uppenbart hur mycket enklare och bättre vår lagerstyrning kunde bli med stöd av mjukvara, så vi valde snabbt denna lösning från Jungheinrich", berättar VD Konrad Gasser. "Redan från början var WMS 2-serien den optimala lösningen för oss eftersom den är enkel, attraktivt prissatt, lätt att implementera bara på några veckor och kan möta våra specifika krav", förklarar han.

Har du några frågor?