040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage Service There for you Campaign 2020
Service och support som du alltid kan lita på

Oavsett vilka utmaningar du står inför, finns vi alltid vid din sida.

Vad som än inträffar – Du kan alltid lita på vårt serviceteam. Vilken situation eller utmaning du och ditt företag än står inför just nu så kommer vi alltid att finnas vid din sida för service och support. 

Våra branschledande lösningar inom intralogistik gäller inte bara våra truckar och andra lösningar, vi sätter högsta möjliga standard som mål även när det gäller support och service till dig som kund. Vi har ett hängivet team av experter på service och de står redo att hjälpa dig dygnet runt och med alla situationer. 

Utmaningar som möter oss alla just nu

Intralogistiska processer blir mer och mer komplexa men det finns i alla fall en konstant faktor som du alltid kan lita på: Styrkan i vårt team för service, support och reservdelar! Vi finns där långt innan problemen uppstår och förebygger dem med hjälp av skräddarsydd service och säkerhets- och utbildningslösningar. Vårt globala nätverk för snabb tillgång till rätt reservdelar låter driften pågå utan avbrott på ditt lager. Med högsta fokus på säkerhet och tillgänglighet. 

Vi har prövats hårt under den pågående pandemin men vår motståndskraft är stark. Vi viker inte en tum när det gäller att hålla våra kunders verksamheter rullande och vi tar alla nödvändiga försiktighetsåtgärder på högsta allvar. Vi lovar att var du än finns och vid vilka utmaningar du än står inför, finns vi där för att hjälpa till. Vårt team för service och support står alltid redo och vårt service- och reservdelsnätverk finns där för att leverera och agera.

Du kan koncentrera dig på ditt företag och vi tar hand om resten. 

Picture There for you

Service.

Glöm ställtid och långa väntetider.

Servicetjänster från Jungheinrich erbjuder ett brett utbud av reparations- och underhållspaket som garanterar din lagerdrift dygnet runt. Oavsett om du har en stor truckflotta och avancerad logistiklösning eller en enda truck som du är beroende av i det dagliga arbetet. 

När ett problem uppstår finns vårt team med erfarna serviceexperter på plats för att lösa problemet och för snabb "trouble shooting", därmed kan problemet avhjälpas kvickt. Allt sker med hygien och socialt avståndstagande i åtanke i varje moment för att skydda alla på plats. Alla våra tekniker är utrustade skyddsutrustning som mask, handskar, handsprit och våtservetterså att de kan arbeta säkert på plats hos dig. Eftersom vi utför en samhällsnödvändig uppgift som är avgörande för våra kunders fortsatta drift så kan vi garantera att våra tjänster kommer att finns tillgängliga för dig, även i framtidens eventuella krissituationer. 

Servicepaket

Vår portfölj av valbara servicemodeller gör att du kan välja vilka delar av servicen vi ska sköta åt er. Du kan välja mellan ett brett utbud av underhållspaket eller välja fullservicepaket som ger dig all support du behöver. 

Vårt breda utbud av servicepaket kan t.ex. inkludera dessa tjänster: 

Service för truckreparation
Säkerhetsservice
Underhållsservice
Oljeservice
Batteriservice
Service för batteriladdare
Däckservice

Fördelar med vår service:

•    Ständig tillgänglighet och hög säkerhet för din truckflotta.
•    Planera din säkerhet på sikt och få transparens i kostnaderna genom fasta månadsbetalningar.
•    Brett utbud av kontraktslösningar.
•    Individuellt anpassad underhållsplanering för dina truckar.
•    Nära samarbete baserat på partnerskap.

Picture There for you 2 (1)

Support.

Din utrustning för materialhantering är avgörande för ditt företag och vi på Jungheinrich är redo att hjälpa dig hålla driften uppe i maximal förmåga.

Snabba insatser är avgörande när något går fel och vår personal står alltid redo att agera.

Hur kan vi hjälpa dig?

Picture There for you 4

Reservdelar.

365 dagar om året står våra servicetekniker redo att snabbt och pålitligt förse din verksamhet med Jungheinrich originalreservdelar. Var du än befinner dig i världen! 

Våra reservdelslager finns över hela världen för att säkerställa att reservdelar alltid når dig så snabbt som möjlig. Även när gränser är stängda, vilket varit fallet under pandemin, kan vi erbjuda leverans över natten inom Europa. Reservdelarna levereras direkt till din servicetekniker över natten så att de finns hos dig redan dagen efter, vid behov. Vi föräkrar dig att vårt omfattande reservdelsutbud kommer att finnas tillgängligt för dig under de kommande 10 åren och längre, med över 100 000 artiklar. Allt för att garanterat hålla truckar och utrustning i toppskick!

Med Jungheinrich Parts Online kan du smidigt beställa vilken reservdel du än behöver snabbt, enkelt och dygnet runt. Med bara ett klick är reservdelen på väg till dig. Tjänsten är alltid tillgänglig och erbjuder ett stort utbud av originalreservdelar och tillbehör. Du kanske vill ersätta en sliten del eller utrusta trucken med ny teknik genom retro-fit, eller ett nytt tillbehör. Vad du än behöver finns vi alltid vid din sida och med 98% tillgänglighet kommer din beställning att levereras till dig inom kort.

För att minska ställtider kan det vara avgörande att använda reservdelar i originalutförande från Jungheinrich. Dessa reservdelar lever upp till de högt ställda kraven på premium prestanda som truckarna måste leva upp till och du kan härmed förhindra slitage och olyckor på bästa sätt. 

Jungheinrich Parts Online – viktiga fördelar för dig:

•    Omedelbar information om din reservdels tillgänglighet och kostnad.
•    Beställ var du än befinner dig i världen, med snabb leverans. 
•    Lättanvänt!
•    Tillgängligt på över 20 språk 
•    Säkra din garanti på truck, delar och tillbehör genom att nyttja originalreservdelar.

Picture There for you 5

Jungheinrich Service, Support och Reservdelar – vi finns här för dig!

Hör av dig till oss för att veta mer:
 

Kontakta oss

Kontakta oss

Service

Kontakta oss

Har du några frågor?