Service_Technician_Action
JUNGHEINRICH originaltillbehör och RETROFITS

Ombyggnad & tillbehör

Nya säkerhetsföreskrifter, ändrade lager- och logistikprocesser eller lagstadgade föreskrifter leder ofta till att kraven på truckar och lagerinredning ändras. Ofta räcker det med enkla tillbehör för att anpassa till nya krav - eller till och med höja såväl prestanda som vinst! 

Fördelar:

  • Tillverkarkompetens
  • Brett produktsortiment - alltid anpassade för dina individuella krav
  • Ökning av produktiviteten och säkerheten på lagret

Originalombyggnader från Jungheinrich - Hur mycket kan du spara på att uppgradera din truckflotta?

Kraven på en truck ändras ofta under dess livscykel. Skälen kan t.ex. vara ändrade användningsområden för trucken, nya krav i fråga om arbetssäkerhet eller nya lagstadgade föreskrifter. Även en ökning av produktiviteten och effektiviteten ger ofta skäl för att optimera eller anpassa arbetsförloppen.

I många fall hjälper enklare åtgärder för att anpassa truckar och lager snabbt och utan större ombyggnader till de nya kraven. Vid individuella ombyggnader hjälper dig hela tiden en kvalificerad Jungheinrich-servicetekniker som utrustas din truck eller hela lagerområdet korrekt utifrån dina behov.

Med originalombyggnader från Jungheinrich hjälper vi dig att anpassa truckar och lager till de nya kraven och till dina individuella behov. 

Läs mer om originaltillbehör och ombyggnader från Jungheinrich. Kontakta oss.

Ombyggnad till litiumjon - retrofit

Som pionjär inom intralogistikbranschen med egen forskning, utveckling och batteritillverkning erbjuder vi dig all vår kompetens inom litiumjontekniken, från en enda leverantör.
Bygg om dina truckar till litiumjonbatterier och öka drifttiderna med högsta energieffektivitet.

Våra litiumjonbatterier erbjuder enorm energieffektivitet och lång livstid.

Läs merHar du några frågor?