Call4Service
Kontaktformulär
040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Nyhetsbrev
Stage Rental Fleet Management
Maximal säkerhet. Minimal kostnad.

Hyra din truckflotta

Oavsett utmaningar: teknik, processer eller ekonomi, måste du som ansvarig för en truckflotta vara beredd på alla influenser och kunna reagera på dem med största flexibilitet. Därför utvecklade vi Jungheinrich RFM (Rental Fleet Management).

Tiderna förändras.

Vi anpassar oss efter dina behov.


Med en optimerad kärnflotta ser vi till att du är väl rustad för vardagen. Tider med mycket hög belastning kan planeras i förväg och täckas upp med ytterligare truckar i rätt tid. Om belastningen oväntat ökar kan vi snabbt leverera ytterligare truckar. När truckarna inte längre behövs tar vi tillbaka dem. På detta sätt kan du undvika överkapacitet. Trots den reducerade kärnflottan garanterar vi en hög tillgänglighet.

Exakt vad du behöver.

Individuella lösningar.

Vi utformar individuella lösningar för din hantering av truckflottan – inklusive optimering, service och ersättning – till ett fast pris per truck.
Baserat på vår implementeringsanalys väljer vi de perfekta truckarna för dina behov. Vilka artiklar ska transporterats längs vilka vägar? Vilka typer av hyllor använder du och hur lämpliga är de? Är dina laddningsstationer korrekt utrustade? Inom vilka områden finns möjlighet till optimering? Vi registrerar alla resultat för varje anläggning på ett tydligt och begripligt sätt. Vår erfarenhet från de mest skilda branscher visar att den befintliga kärnflottan kan minskas med i genomsnitt 10 %. Under kontraktsperioden vill våra RFM-specialister säkerställa en kontinuerlig optimering av flottan. De kontrollerar regelbundet flottans kapacitet och uppgifter på plats. Truckar som inte längre passar i lagret byts ut och deras antal anpassas till godsomsättningen. Om du vill stänga ner en anläggning tar vi tillbaka den inte längre användbara trucken eller pallyftaren.

Vilka är dina behov just nu?

Vi har lösningen.

Vi ger dig en detaljerad översikt över din truckflottas status och kapacitet - regionalt, nationellt och internationellt. På detta sätt är det enkelt att se optimeringsmöjligheter.

Till en början: platsanalysen

Vårt team bestämmer storleken, typen och åldern på din flotta, kontrollerar processerna och kapaciteten hos varje enskild truck och sammanställer en grafisk presentation av uppgifterna. Vårt truckinventerings- och analysverktyg möjliggör enkel registrering och visualisering av dina data. På detta sätt kan områden med möjlighet till optimering enkelt identifieras. Vi erbjuder dig allt detta och mer i vårt omfattande underlag.

Kostnaderna på spåret

Våra analyser på plats kommer ofta inte bara fram till att olämpliga eller till och med onödiga truckar finns i lagret, utan de kommer också fram till att de administrativa kostnaderna är mycket höga. Genom att överföra din flotthantering till oss kan du kraftigt minska dessa kostnader. Du kan spara interna kostnader med upp till 50 procent. Dina anställda avlastas och kan utföra uppgifter. Dessutom visar vi dig hur mycket underhåll, reparationer och en vårdslös användning kostar.

Mer information – fler möjligheter

Våra telemetrilösningar har visat sig vara ett bra tilläggsverktyg för flottor. Dessa är webb-baserade informationssystem som används för analytisk insamling, övervakning och utvärdering av data för ett brett sortiment av trucktyper på en platsoberoende, internationell basis. På våra dashboards kombinerar vi dessa tekniska truckdata med uppgifter om driften. Detta ger dig fullständig insyn i din flotta, samtidigt som du övervakar framgången med vår RFM-modell.

Har du några frågor?