040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage Ställage (1)
Pallställ från Jungheinrich

Ryggraden i lagret är byggd av kunskap och stål.

Ett optimalt planerat ställage är stommen i ett lager. När det en gång har byggts upp ska det inte bara klara en hög belastning, utan också förändringar. En framtidssäker planering är därför A och O.

Vi på Jungheinrich har fokuserat på egna innovationer, individuella lösningar och högsta kvalitet i 60 år. Med ett brett utbud av produkter för lagringen av pallar, containrar, hyllor, kartonger och långa varor ser vi till att allt är säkert lagrat och redo att användas. Kunder från hela världen och från olika branscher sätter sin tillit till våra system för sin framgång.

Stage Ställage + lagerutrustning
60 år med pallställ Logo

Content Pallställ

Väl förberedd.
Från planering till after sales.

Ditt lager behöver en solid grund för att kunna växa. Detta säkerställs genom vårt unika tillvägagångssätt. I våra Jungheinrich pallställ fastställer produktutvecklare och konstruktörer kraven för ditt framtida system och realiserar den tekniska utformningen. Vi planerar och utformar sedan en skräddarsydd lösning på plats. En lösning som är utformad exklusivt för dig. Vi kan också erbjuda kontinuerligt stöd och utföra årliga inspektioner. På så sätt får du allt från en och samma leverantör.

Noggrant beprövade och testade.

Alla pallställ från oss har genomgått många interna och oberoende tester för att bevisa sin lyftkapacitet. Tack vare egna teststationer garanterar vi en konstant hög kvalitet.

Systemkompetens från en och samma leverantör Enhetlig lagerplanering av en och samma leverantör.

Enhetlig lagerplanering är vår kärnkompetens. Hit hör inte bara ställage, utan även truckar, staplingskranar och naturligtvis lämplig lagerprogramvara. Så uppstår ett perfekt samordnat, utbyggbart intralogistiksystem som alltid arbetar enligt de senaste standarderna.Lägg grunden för ditt framtida ställage
nu!

Content Pallställ (1)


Ett hållbart pallställsystem
 uppbyggt av partnerskap.

Att designa ett lager är en komplex procedur. Det är viktigt att samarbeta med en partner som väger in alla framtida förändringar redan på designstadiet. Vårt allra första ställagesystem, "Hubertus", utvecklade med detta i åtanke och beviset är fortfarande idag gör ett utmärkt jobb i mång lager världen över! Nutidens Jungheinrich-experter fungerar på precis samma sätt: Ändå från den första idén till implementeringen står de vid din sida. De analyserar din process efter hand och utvecklar på basen av denna ett lönsamt och hållbart hyllkoncept. Ett unikt koncept som endast finns i ett slag. De är på plats vid implementeringen och ser till att kvalitetsriktlinjerna följs.

Porträtt Marco Harder
Marco Harder
Leiter Technik & Produktentwicklung

"Jungheinrich främjar frivilligt engagemang, utöver lagliga åtaganden.“

6 frågor till Marco Harder (Chef för teknik och produktutveckling)

Lyckade projekt över hela världen.

Content Pallställ (2)

1 Satair/Singapore

Jungheinrich byggde ett nytt reservdelslager till ett av flygindustrins största företag: En komplext pallställsystem med dynamisk lagring för långt gods, entresoler och pallager.

2 Universal Services/Moskva

Vi skötte konstruktionen av ett nytt lager till en stor aktör inom logistikbranschen som vi varit intralogistikpartner till i många år. Resultatet: Ett kompaktlager med skyttelsystem.

3 Grifols/Irland

Det globala läkemedelsföretaget utvecklar och marknadsför innovativa produkter i mer än 90 länder. I det nya lagret kombinerade vi manuella och automatiserade lagerområden.


Nyhet hos Opel i Bochum/Tyskland

Biljätten öppnar sitt största reservdelslager i Europa. I det toppmoderna distributionscentret finns över 19 km pallställ.


Content Pallställ (3) Vår kvalitetsansvarige.

Även om ditt pallsystem är klart, garanterar vi konstant kvalitet och säkerhet i ditt lager. På begäran kommer en av våra 120 certifierade inspektörer att utföra den årliga inspektion som krävs enligt DIN EN 15635. Om något saknas kan du direkt beställa originalreservdelarna, vilket sparar värdefull tid.


Content Pallställ (4)

Unika lösningar
för alla branscher.

Intralogistikens värld blir alltmer komplex, och branschspecifika lösningar är vårt svar på detta.
Hos oss hittar du inte bara ett brett sortiment av produkter för alla behov utan du kommer också att få träffa branschexperter som har en god kunskap om din marknad och utvecklar skräddarsydda koncept från en och samma leverantör. Effektiviteten och produktiviteten ökar och du ligger alltid ett steg före i konkurrensen.

Stage Dividender

Kontakta oss

Logistiksystem

Kontakta oss

Har du några frågor?