Stage Litiumjon
Litiumjonteknik - "Made by Jungheinrich"

100% Nöjdhetsgaranti

Få det avgörande försprånget med litiumjonkraft: korta laddtider, stora besparingar och teknik helt utan underhåll! Med 100% nöjdhetsgaranti.

Klicka på filmen för en överblick - vilka fördelar kan litiumjontekniken ge?

Är du redo för stora ekonomiska besparingar på lång sikt? Vi har tekniken. Litiumjonbatterierna revolutionerar marknaden för eldrivna truckar. Och detta av en god anledning. De högpresterande energicellerna vinner nämligen över traditionella blysyrabatterier med en kapacitet i världsklass i form av långvarig prestanda, snabba laddningstider och underhållsfri konstruktion. Våra litiumjonbatterier säkerställer kontinuerlig drift och tack vare deras långa livslängd kan du utnyttja dem länge. Välj full litiumjonkraft och dra nytta av vår 6 månaders nöjdhetsgaranti. Dessutom ger vi dig up to 8 års garanti på ditt litiumjonbatteri. Byt batteri idag och spring ifrån konkurrenterna.

100 % belåtenhet. Garanterat.

Vi är övertygade om att detta beslut är rätt för dig. Därför garanterar vi att du snabbt och enkelt kan byta tillbaka till den gamla tekniken när som helst inom de första 6 månaderna, utan att behöva ange något skäl.


Litiumjon Garanti Ny


Inga bekymmer. Ingen kompromiss!

Med Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus ger vi dig ett löfte om långvarig prestanda upp till 8 år för våra högkvalitativa Li-ion batterier, fullt fokus på era arbetsuppgifter utan oro.


Här berättar ICA hur de konverterade sina truckar till litiumjonteknik - med stora besparingar som resultat:

med Jungheinrich som partner
ICA Borlänge satsar på litiumjontruckar

Med Jungheinrich som partner har ICA genomfört ett lyckat projekt vid sin lagerenhet i Borlänge. Med satsningen har man ökat effektiviteten väsentligt.

Läs mer

Content Litiumjon 13

Fördelarna med litiumjonbatterier

Content Litiumjon

Snabbt tillbaka på banan.

Extremt korta laddningstider.

Litiumjonbatterier är alltid laddade och redo att användas över flera skift. Redan efter en mellanladdning på endast 30 minuter har ett 24 V batteri nått 50 procent av sin kapacitet. Möjligheten till snabb- och mellanladdning, t.ex. vid pauser eller driftstopp, säkerställer tillgängligheten dygnet runt samtidigt som det ökar flexibiliteten i den dagliga lagerverksamheten.


Content Li-ION (3)

Maximal effekt hela tiden.

Med konstant hög prestanda.

Litiumjonbatterier fungerar bättre än blysyrabatterier. Ett högre urladdningsdjup och en konstant spänningsnivå ger ett mer högpresterande batteri, även när det håller på att laddas ur. Med regenerativ inbromsning och effektivare energihantering kan litiumjonbatterier spara upp till 20 % energi jämfört med blysyrabatterier. Den kontinuerliga kommunikationen mellan batteriet och laddaren säkerställer dessutom snabb och effektiv laddning.

8

Alltid redo.

Inga väntetider.

Litiumjonbatterier är alltid redo för arbete. Utan pauser. De är helt underhållsfria och producerar inga avgaser. Det gör att du inte behöver lägga varken tid eller pengar på service, batteriunderhåll eller på att anpassa lagerutrymmet för laddningsprocesser. Med litiumjonbatterier är stilleståndstider historia.

Content Litiumjon 9

Orkar tre gånger längre.

Med mycket långt serviceliv.

Precis som en riktigt duktig löpare, imponerar litiumjonbatterier under hela loppet. Inte minst eftersom att de håller tre gånger så länge som traditionella energilagringsenheter. Deras omfattande hållbarhet och konsekvent högre energieffektivitet både höjer din investeringssäkerhet och sänker din energiförbrukning.

Portrait Dr. Brzoska
Dr. Lars Brzoska
Koncern-VD

”Ingen annan trucktillverkare i världen har fler litiumjontruckar i drift än Jungheinrich.” 

Content Li-Ion

Topprestation från ett toppteam.

Ett perfekt synkroniserat system.

Även en toppresterande löpare behöver stöd för att nå sin fulla potential. Detsamma gäller för litiumjonbatterier. Bäst resultat uppnås endast när alla delar fungerar perfekt tillsammans. Jungheinrich är en helhetsleverantör inom intralogistik, vilket gör att vi kan erbjuda dig ett komplett, integrerat system med batteri, laddare och truck där alla delar kommunicerar med varandra, vilket märkbart sänker energibehovet. Vi var den första intralogistikleverantören på marknaden som började med egen tillverkning av litiumjonbatterier och vi har anpassat tekniken optimalt till dig och din verksamhet. Vårt lagtänk innebär också att vi är med dig genom hela ditt litiumjonprojekt. Oavsett om du vill utrusta en enda truck med litiumjonteknik eller om du vill byta ut hela din truckflotta hjälper vi dig genom hela processen – från planering till implementering.

Kontakta oss nu!

Stage Li-ION


Perfekt koordination för maximal framgång.

Kompletta lösningar från Jungheinrich.
Jungheinrich ger dig allt du behöver för ett komplett litiumjonsystem från en och samma leverantör:
Batterier (1)laddare (2),truckar (3) och och rådgivning (4).

Content Litiumjon 13

Hyr helt enkelt istället för att köpa.

Uppgradera helt enkelt din truckflotta och se till att våra litiumjonbatterier och batteriladdare finns som en helt integrerad hyreslösning med vår Li-Ion Performance Rental. På det sättet sparar du pengar, och på samma gång ökar prestandan hos din eldrivna staplare snabbt och enkelt.

Läs mer om Li-Ion performance rental

Den flexibla allroundladdaren SLH 300 kan enkelt ladda upp litiumjon- och blysyrabatterier.

Pionjär inom litiumjonteknik och har sedan 2011 serietillverkade truckar i drift.

I kampen om elektromobilitet inom intralogistik har Jungheinrich med självförtroende tagit ledningen och behärskar litiumjontekniken som ingen annan. Ända sedan starten 2011, (EJE 112i var den första serietillverkade trucken med litiumjonteknik), har vi med Jungheinrich Energy and Drive-systemet (EDS) ständigt vidareutvecklat teknologin och utökat vår utbud av truckar med litiumjonbatterier. Idag är nästan hela vår flotta ”litiumjon-redo”.

Alltid säkert till målet.

Litiumjonbatterier från Jungheinrich är säkra.

Med litiumjonbatterier från Jungheinrich är du alltid på rätt kurs. Våra batterier är tillverkade av den för närvarande säkraste cellkemin, litiumjärnfosfat. De är giftfria och släpper inte ut gas. Vårt eget utvecklade batterihanteringssystem övervakar varje cell med hjälp av avancerade funktioner och stänger försiktigt av i händelse av fara. Vår kundtjänst sköter transport och bortskaffande, vilket medför maximal säkerhet för människor och maskiner.

Content Litiumjon 17


Teaser ETV 216i Litiumjon Nyhet

Den nya uthållighetsexperten för högre arbetskapacitet.

ETV 216i – världens första litiumjonskjutstativtruck.
ETV 216i är den senaste innovationen inom vår litiumjonteknik: Det är världens första skjutstativtruck med ett helt integrerat litiumjonbatteri. Med full kraft och långvarig prestanda förbättras effektiviteten och arbetskapaciteten i hög grad hos denna uthållighetsexpert. Tack vare sin revolutionerande konstruktion garanterar den också maximal prestanda när det gäller ergonomi och säkerhet i ditt lager.

Läs mer om ETV216i

Content Litiumjon 18

Sportig tillväxt i teamet.

EFG med litiumjonteknik.
Nästan hela Jungheinrichs flotta är ”litiumjon-redo”, inklusive våra EFG-motviktstruckar. Utan beprövade blysyrabatterier och istället med kraftfulla 80 V (500 Ah) litiumjonbatterier ställer de sig nu på startlinjen. Snabba laddningstider, noll underhåll och en lång livslängd gör att EFG:n med litiumjonteknik håller sig långt fram med högre arbetskapacitet och energieffektivitet.

Läs mer om EFG

Content Litiumjon Teaser EKS

Orderplockning med bästa resultat.

EKS med litiumjonbatteri (48 V).

Jungheinrich kommer med allt fler serietillverkade truckar med litiumjonteknik. Nu garanterar också högplocktrucken EKS från 3-serien med ett innovativt 48 volts litiumjonbatteri en effektiv, säker och energieffektiv orderplockning. Snabba laddningstider, noll underhåll och en mycket lång livslängd gör det möjligt.

Läs mer om EKSHur kan jag öka min lagerkapacitet?

Börja med litiumjonkraft.


Stage Dividender

Kontakta oss

Försäljning

Kontakta oss

Har du några frågor?