Lithium-Ionen-Power von Jungheinrich - Verteilerseite

Litiumjonbatterier - dina fördelar

Byt till litiumjontruckar och dra nytta av den senaste tekniken!

Våra truckar med litiumjonteknik ger dig många fördelar i jämförelse med bly/syra-drivna truckar: möjlighetet till snabb mellanladdning av trucken, tex under kafferasten eller väntetider, gör att din truck är tillgänglig vid alla tidpunkter. Du får flexibla processer i det dagliga arbetet! Detta garanterar långa driftstider med flerskiftsmöjligheter. Dessutom är dina truckar nästintill underhållsfria och du behöver inte spendera tid och pengar på batteriunderhåll och separata laddningsrum eller annat underhåll. Litiumjonbatterier förbrukar upp till 20 procent mindre energi än konventionella bly/syra-batterier.

Hela vårt utbud av truckar är redan “li-ionREADY” vilket innebär att alla truckar kan utrustas med ett litiumjonbatteri. Fler och fler av våra truckar har dessutom integrerad litiumjonteknik, batteriet och trucken är utvecklade för att drivas med maximal effektivitet och produktivitet - med en ergonomisk och smidig design.

Inget annat intralogistikmärke i världen har just nu fler litiumjontruckar i drift än vi. Det är vi stolta över och vi uppskattar att våra kunder kan dra nytta av de fördelar tekniken erbjuder! 

Dra nytta av vår litiumjonteknik med 6-månaders nöjdhetsgaranti och, så klart, upp till 8 års garanti på ditt litiumjonbatteri

LITIUMJONTEKNIK "MADE BY JUNGHENRICH"

Med litiumjoneffekten från Jungheinrich springer du helt enkelt ifrån konkurrenterna.

Effektivitet, långt serviceliv, underhållsfritt

Jungheinrich är pionjär inom litiumjonteknik. Som ledande systemleverantör inom intralogistik med egen forskning och utveckling samt produktionsanläggningar kan vi tillhandahålla batterier, laddare, truckar och konsulttjänster som är perfekt synkroniserade med varandra.

Byt till litiumjontruckar - öka produktiviteten på lagret.

Byt till litiumjontruckar och dra fördel av vår "Li-ion Power" .


Byt till litiumjontruckar idag!
Optimera dina driftsprocesser och spara både tid och pengar.

Kontakta oss för fri rådgivning!

Stage Dividender

Kontakta oss

Försäljning

Kontakta oss


Har du några frågor?