040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Stage Rental & Finance
Jungheinrich Svenska AB

Vår historia: Över 60 år i Sverige

Känn tryggheten av att anlita en partner som kan tillgodose alla behov inom intralogistik - från minsta lagerhyllan eller pallyftaren till hela lagerlösningar med fullservice och support. Vi har inte bara truckar! Dessutom sträcker sig vårt servicenätverk över hela Sverige.

Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem. I vår webbshop PROFISHOP hittar du dessutom allt för lagret inom ett klick.

Lång erfarenhet

Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 180 medarbetare samt en omsättning på 617 miljoner kronor. Huvudkontoret är placerat i Malmö. Vi har filialkontor i Stockholm och Göteborg, samt försäljningskontor i Vetlanda, Örebro och Sundsvall. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem.

Istället för att anta att samma standardlösningar passar alla, strävar vi på Jungheinrich efter att kunna erbjuda den bästa möjliga individuella lösningen för att varje enskild kund ska få bästa förutsättningar till en hållbar lönsamhet. Koncernen Jungheinrich har skapat framtiden i intralogistik sedan 1953. Vi leder utvecklingen för våra kunder och för industrin i stort. Våra medarbetare har såväl spetskompetens som stark problemlösande förmåga och passion för innovation.


Vill du köpa, hyra, serva eller finansiera din truck? Är du nyfiken på våra lösningar inom automation eller lagersystem? Här hittar du rätt kontaktväg!

. Här hittar du information om våra regionala kontor.

Våra kunder berättar själva om betydelsen av vårt samarbete. Inspireras till nya intralogistiska lösningar inom ditt företag! 

Områden som effektivitet, litiumjonteknik, säkerhet, digitalisering och automatisering driver världen och påverkar vår bransch.

Försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem.

Som globalt ledande företag tar vi ansvar för att i alla led arbeta för ett hållbart samhälle och för hållbar produktion.

Här kan du hitta aktuell information om Jungheinrich och ladda ner artiklar och publikationer. Kontaktuppgifter till vårt pressteam finns också här.

Vi är ett av världens mest framgångsrika företag inom intralogistik och erbjuder dig utmärkta karriärmöjligheter inom en rad olika yrkesområden. 

Har du några frågor?