040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
BLB-Christian-Erlach
04/17/2020

Jungheinrich utsett till "Best Logistics Brand 2020"

Jungheinrich har tilldelats utmärkelsen "Best Logistics Brand 2020”. Det är fjärde gången i rad som Jungheinrich har tilldelats priset i kategorin “Warehousing Technology and Order Picking".

Jungheinrich har tilldelats utmärkelsen "Best Logistics Brand 2020”. Det är fjärde gången i rad som Jungheinrich har tilldelats priset i kategorin “Warehousing Technology and Order Picking". Jungheinrich tog även andraplats i kategorin "IT for Warehouse Management". Totalt har över 250 företag tävlat i år om den prestigefyllda titeln.


Christian Erlach, högst ansvarig för sälj- och marknadsföring, säger: "Att ha tilldelats utmärkelsen 'Best Logistics Brand’ fyra gånger i rad är en stor framgång. Att vi dessutom fick en ärofylld andraplats inom logistik-IT bekräftar Jungheinrich's stadiga utveckling som helhetsleverantör inom intralogistik. Våra kunder får innovativa produkter och lösningar. Vi säkrar leveranskedjan för verksamheter över hela världen. Särskilt vid tider som nu! Detta är vad det innebär att vara 'Best Logistics Brand' för Jungheinrich."

Har du några frågor?