040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
StockholmPride-motviktstruck-Jungheinrich-EFG-SoMes1
07/30/2022

Jungheinrich officiell supporter för Stockholm Pride 2022 - sponsrar med ”regnbågestruck”

Jungheinrich är officiell supporter till årets upplaga av Stockholm Pride, som hålls mellan den 1 och 7 augusti. Truck- och intralogistikföretaget sponsrar med användande av en specialdesignad motviktstruck i Stockholm Prides färger under evenemanget – en ”regnbågestruck”.
 

Stockholm Pride anordnar bland annat Pride Parade i Stockholm, som är Skandinaviens största Prideparad med ca 50 000 deltagare och 500 000 i publiken. Det är en glädjefylld och färgglad manifestation för mänskliga rättigheter. En demonstration för allas rätt att älska och vara den de vill.

Stockholm Pride drivs ideellt och Jungheinrich sponsrar med en specialdesignad hyrtruck i Stockholm Prides egna färger, en ”regnbågestruck”.  

StockholmPride-motviktstruck-JungheinrichEFG-SoMes3

”Jungheinrich vill agera inkluderande som företag och verka för alla människors lika värde. Både som arbetsgivare, leverantör och partner. När Stockholm Pride kontaktade vår hyresavdelning och behövde en motviktstruck, var det självklart för oss att vilja hjälpa till”, berättar Malin Millnert, marknadschef för Jungheinrich i Sverige och Danmark.

Jungheinrich har ett brett sortiment av uthyrningstruckar som bland används på olika evenemang. Hyrtruckarna kan skickas på kort varsel och användas under flexibel tid – allt från en enda dag till så länge som behövs.


Årets upplaga av Stockholm Pride hålls mellan den 1 och 7 augusti.

Vill du läsa mer?

Mer om Stockholm Pride
www.stockholmpride.org

Läs mer om Jungheinrich hyrtruckar här
 

Har du några frågor?