040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Jonas Giuliano ny Finance Director
08/31/2022

Jonas Giuliano ny Finance Director för Jungheinrich i Sverige och Danmark

Jonas Giuliano har utsetts till ny Finance Director för Jungheinrich i Sverige och Danmark. Han tillträdde sin nya tjänst den 15 augusti 2022 och tog då samtidigt plats i ledningsgruppen för båda länderna.

Närmast kommer Jonas Giuliano från en roll som Director Finance & Business Transformation för Facility & Real Estate Mangement på Tetra Pak. Han har 25 års erfarenhet från Tetra Pak-koncernen med en bred och internationell erfarenhet från många olika spännande ekonomiroller, både inom lokala och centrala team.  Dessa roller har sträckt sig från produktutveckling, genom logistikkedjan och tillverkning, till marknads- och försäljningsverksamheten.

- Det känns riktigt bra att knyta Jonas Giuliano till vårt redan starka team. Med Jonas får vi en erfaren ledare med strategisk höjd och god förståelse för industrin. Jag ser mycket fram emot vårt arbete tillsammans, säger Carsten Duus, vd för Jungheinrich i Sverige och Danmark.

- Jag är väldigt stolt över att anta rollen som Finance Director på Jungheinrich. Jag lockas av företagskulturen, av bolagets starka position på marknaden och av att få vara en del av resan att utveckla Jungheinrich vidare i en tid då intralogistikbranschen genomgår stora förändringar, säger Jonas Giuliano.

Har du några frågor?