040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Kontaktformulär
Nyhetsbrev
Jungheinrich-HQ-Hamburg
06/07/2022

Jungheinrich utökar direktförsäljningen: Förvärv av ITS Forklifts New Zealand

Jungheinrich förvärvar Industrial Truck Sales New Zealand Forklifts (ITS Forklifts) och etablerar sin 41:a försäljningsenhet, i Nya Zeeland.

Jungheinrich förvärvar Industrial Truck Sales New Zealand Forklifts (ITS Forklifts) och etablerar sin 41:a försäljningsenhet, i Nya Zeeland.  Koncernen kommer att distribuera kompletta erbjudanden genom det befintliga försäljningsnätverket och lokala partners i Nya Zeeland. Med den nya platsen stärker Jungheinrich sin globala marknadsnärvaro för att stödja kunder och partners i att uppnå sina tillväxtmål.

För Jungheinrich innebär det strategiska förvärvet av ITS Forklifts, en av de ledande leverantörerna av intralogistik i Nya Zeeland, en expansion av sitt direktförsäljningsnätverk i Asien-Stillahavsområdet. ITS Forklifts har varit exklusiv partner för Jungheinrichs produkter i Nya Zeeland i mer än 25 år och har många års expertis inom försäljning och service av truckar.

Dr Lars Brzoska, koncern-VD för Jungheinrich: "Vi är mycket glada över att utöka vår Jungheinrich-familj i Nya Zeeland med ITS Forklifts efter 25 års framgångsrikt samarbete.  Förvärvet gör det möjligt för oss att erbjuda våra nationella och internationella kunder samt våra partners ännu mer omfattande erbjudanden. Vi ser mycket fram emot att välkomna våra nya kollegor till teamet. Med deras expertis och marknadskännedom kommer vi att bli ännu mer framgångsrika tillsammans."

ITS Forklifts har en stark position på den nyzeeländska marknaden med stöd av ett mycket väletablerat nätverk av över tio partneråterförsäljare. Jungheinrich kommer att stärka och vidareutveckla relationen med återförsäljare över hela Nya Zeeland.

Har du några frågor?