Call4Service
Kontaktformulär
040 - 690 46 00 Telefon – Växel Välkommen att ringa vår växel för hjälp
Nyhetsbrev
Stage Rental & Finance
Jungheinrich Svenska AB

Vår historia: Över 65 år i Sverige

Känn tryggheten av att anlita en partner som kan tillgodose alla behov inom intralogistik - från minsta lagerhyllan eller pallyftaren till hela lagerlösningar med fullservice och support. Vi har inte bara truckar! Dessutom sträcker sig vårt servicenätverk över hela Sverige.

Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem. I vår webbshop hittar du dessutom begagnade och ny truckar i lager med snabb leverans.

Lång erfarenhet

Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 200 medarbetare samt en omsättning på 617 miljoner kronor. Huvudkontoret är placerat i Malmö och vi har filialkontor i Stockholm, Göteborg och Örebro. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem.

Istället för att anta att samma standardlösningar passar alla, strävar vi på Jungheinrich efter att kunna erbjuda den bästa möjliga individuella lösningen för att varje enskild kund ska få bästa förutsättningar till en hållbar lönsamhet. Koncernen Jungheinrich har skapat framtiden i intralogistik sedan 1953. Vi leder utvecklingen för våra kunder och för industrin i stort. Våra medarbetare har såväl spetskompetens som stark problemlösande förmåga och passion för innovation.

Har du några frågor?