Stage Villkor(1)
Jungheinrich Svenska AB

Över 60 år i Sverige

Känn tryggheten av att anlita en partner som kan tillgodose alla behov inom intralogistik - från minsta lagerhyllan eller pallyftaren till hela lagerlösningar med fullservice och support. Vi har inte bara truckar! Dessutom sträcker sig vårt servicenätverk över hela Sverige.

Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem. I vår webbshop PROFISHOP hittar du dessutom allt för lagret inom ett klick.

Mer än 60 års erfarenhet

Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 160 medarbetare samt en omsättning på 470 miljoner kronor. Huvudkontoret är placerat i Malmö. Vi har filialkontor i Stockholm och Göteborg, samt försäljningskontor i Linköping, Örebro och Sundsvall. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem.

Istället för att anta att samma standardlösningar passar alla, strävar vi på Jungheinrich efter att kunna erbjuda den bästa möjliga individuella lösningen för att varje enskild kund ska få bästa förutsättningar till en hållbar lönsamhet. Koncernen Jungheinrich har skapat framtiden i intralogistik sedan 1953. Vi leder utvecklingen för våra kunder och för industrin i stort. Våra medarbetare har såväl spetskompetens som stark problemlösande förmåga och passion för innovation.

Malmö
Huvudkontor för Sverige i Arlöv, Malmö

Välkommen till vårt svenska huvudkontor!


Läs mer

Ledningsgrupp Jungheinrich Sverige

Carsten_D

Carsten Duus

VD

Telefon

072 - 517 59 80

Camilla Zielinski (1)

Camilla Zielinski

Eftermarknadschef fornamn.efternamn@jungheinrich.se

Telefon

0705 - 89 91 63

Jakob_trevett_red

Jacob Trevett

Sales Director Strategy and Steering

Telefon

070 - 589 90 61

Joakim_Klintestam

Joakim Klintestam

Försäljningschef Logistiksystem joakim.klintestam@jungheinrich.se

Telefon

0705 - 89 95 51

Nils Parletun

Nils Pärletun

Försäljningsdirektör

Telefon

070 - 589 90 75

Anna Stigmar

Ekonomidirektör

Telefon

070 - 589 9131

Stage Förarlösa truckar


Områden som effektivitet, litiumjonteknik, säkerhet, digitalisering och automatisering driver världen och påverkar vår bransch.

Vill du köpa, hyra, serva eller finansiera din truck? Är du nyfiken på våra lösningar inom automation eller lagersystem? Här hittar du rätt kontaktväg!

Här kan du hitta aktuell information om Jungheinrich och ladda ner artiklar och publikationer. Kontaktuppgifter till vårt pressteam finns också här.

Vi vill agera ekonomiskt, miljövänligt och socialt ansvarsfullt.

Försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem.

Vi är ett av världens mest framgångsrika företag inom intralogistik och erbjuder dig utmärkta karriärmöjligheter inom en rad olika yrkesområden. 

. Här hittar du information om våra regionala kontor.


Besök vår shop - 5% rabatt på köpet


Har du några frågor?